kan inte fatta att det var 3 veckor sen vi fick avliva kaisa och det var 17 fakkin veckor sen bas gick bort. jag orkar inte mer snart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan. jag har verkligen inte mått bra . Jag har inte varit med på så mycket lektioner. Jag ville bara gå hem. Jag orkar seriöst inte mer. Vill bara ta det lugnt just nu. Förut brydde jag mig inte om vad någon sa om mej. Jag bara strunta i dom. Nu orkar jag inte det mer.Ingen av dom fattar vad jag har gått igenom hela jävla tiden. Varje dag säger jag till min mamma att jag inte vill gå till skolan jag mår bara skit där. Jag typ gråter hela dagarna. Jag orkar inget längre. Det finns inget jag kan göra för att må bättre. Jag saknar mina gamla lärare dom visste hur jag mådde. Jag har mått så dåligt i flera år men har inte visat det för någon. Det fanns en person jag kunde berätta allt för men hon har bytt skola. Jag saknar henne extremt mycket hon fanns alltid där för mej. Det var hon som gjorde att jag klarade av hela 6an. Jag älskar henne sjukt mycket.

Likes

Comments

Många undrar varför jag går hem från skolan nu ska ni få ett svar. Alla år jag har gått i skolan har jag haft problem jag har mått dåligt. Nu när jag bytte skola dom vet inget om mej dom fattar inte hur jag mår det är två lärare som fattar men dom andra fattar inget. Jag är så jävla ledsen. Jag mår piss jag gråter typ hela tiden. Jag vill inte gå till skolan jag mår dåligt när jag är i skolan jag mår seriöst inte bra. Ingen fattar hur jag mår. Jag fattar nästan inte själv. Det har hänt så mycket i mitt liv. Jag visar inte hur jag mår när jag är med folk😭😭😭

Likes

Comments

Fyfan vad jag älskar denna häst💗💗

Likes

Comments

Julia

Likes

Comments

Jag gråter så jävla mycket fattar inte att kaisa inte kommer finnas här imorgon. När jag åker till stallet imorgon kommer jag inte orka gå förbi där hon stod. Jag hatar det här. Jag vill inte må dåligt längre. Kommer sakna henne så sjukt mycket. Kommer inte orka gå till skolan för att jag är så jävla ledsen. Kaisa kommer alltid finnas här. Man får tänka att hon kommer ha det bättre nu. Älskar dig kaisa kunde inte sluta kolla på dig. Jag hade ångest när jag skulle åka till stallet sen sa jag att jag inte skulle åka till stallet då fick jag mer ångest men jag åkte. Kommer sakna dig så sjukt mycket.

Likes

Comments

Kommer aldrig glömma dig. Du kommer alltid finnas här. Finaste Kaisa😭

Likes

Comments