Header

Söndag, veckodagen jag har hatkärlek för. Vad har Ebba hunnit med denna söndag? Duschat, ätit halvfärdig pasta med tomatsås, målat naglarna, haft så mycket tankar som cirkulerat i huvudet att jag stod och grät i duschen. Druckit te, spillt ut massa te i sängen, kollat true crime dokumentärer.

Ligger just nu och halvsover i sängen med ännu en kopp te, som jag hoppas inte åker ut i sängen, och kollar ännu mer dokumentärer. Precis som söndagar ska se ut. Blandade med kaos och lathet. Imorgon väntas sjukhuset igen, så ingen sovmorgon för mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

På senaste tiden har jag verkligen fallit för dot art! Har suttit och ritat non stop i flera dagar, så mycket så att min högra hand nu har världens träningverk. Tycker det är riktigt avslappnande och det håller mig borta från massa dåliga tankar som alltid finns där. Gillar också att det tar tid, speciellt om resultatet blir bra. Har ändå blivit ganska nöjd med bilderna jag hittills gjort, bara en del småsaker jag stör mig på.

Audrey Hepburn / Håkan Hellström / Lana Del Rey


Likes

Comments

Hej!

Då var det dags för mig att äntra bloggvärlden igen efter många månaders blogg uppehåll. Gjorde det stora steget att faktiskt byta bloggportal, lite förändring kan ju vara spännande! (Måste vara ärlig och säga att Nouw är mycket smidigare och frächare än blogg.se *host host*)

Ebba heter jag för er som inte redan vet, är 18 år och har precis inlett mitt sista gymnasieår. Ganska sjukt faktiskt. Men min vardag består inte bara utav skola, ska vara ärlig och säga att väldigt lite tas upp av skolan. Har en ganska låg tid nu kämpat med psykisk ohälsa, inget jag riktigt tagit upp tidigare men kommer skriva en del om det här.

Annars är jag en liten vegetarian på 154 centimeter som älskar tatueringar, Michael Jackson, te, färgen rosa och har en oförklarlig fascination för seriemördare och true crime. Får väl ge mig själv en lyckospark och hoppas att jag kan underhålla denna bloggen bättre än mina tidigare. Nu jävlar ska Ebba börja blogga igen, tjoho!

Likes

Comments