Hej eller ja godmorgon (för min del)
Just nu sitter jag på flygplatsen i Alicante, idag åker vi hem från vårt paradis, känns skönt att träffa kompisar igen osåå.

Under denna veckan skulle jag vilja säga att de vi gjort är sola, bada och typ äta heh. Men vi har oxå vart en sväng på ett shoppingcenter, ganska sjukt ändå :p

Ajaa vårt plan går 07.00 och tar väll ungefär 3h15min så ändå rätt okej flygresa.

Hadee

Xoxo Nicolina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeej
Just nu så ligger jag i solstolen och tar de chill, de ska bli skönt med lite värme nu denna ruggiga höst!

Vi är i Spanien i en vecka så att jaaaa min bränna kommer ju bli goals, medans mina kompisar är fett bleka;)

Jag såg seriöst Eiffeltornet från planet för 2a gången, hur coolt är inte det liksom? Ikväll så ska vi ut på en resturang och om några dagar ska vi åka till ett shoppingcenter, iiiiih så taggad!!

Vi ses;)

Xoxo Nicolina

Likes

Comments

Heeejsan
Just nu hela denna veckan så praoar jag på ett dagis, det är verkligen jätte mysigt dels för att jag slipper skolan och för att barn är sååå kreativa och roliga.

Hörnii på fredag drar jag till varmare breddgrader, äntligen! Ska bli skönt att få komma ner i varv lite och bara njuta. Dock så har jag ju en uppsats som ska in efter lovet, så lär ju ändå sitta där nere o skriva hehe, eftersom jag alltid skjuter upp saker fast jag ska ju inte klaga ;)
Xoxo Nicolina

Likes

Comments

När jag skriver mitt andra hem så menar jag självklart Spanien, jag och min familj har då alltså en lägenhet i Spanien, där jag spenderar alla min lov i princip.

Vi bor lite utanför Torrevieja i en fin fin lägenhet ;)
Lägenheten ligger väldigt nära havet och så har vi även en pool (som typ alla lägenheter har i Spanien eftersom det är så varmt på sommaren)

Här får ni lite bilder som jag har tagit när jag vart där, kan väll säga att det blir ett litet smakprov på höstlovet;))

Likes

Comments

Idaaag så gymmade vi 3 tjejer ihop och det var ett svettigt men roligt pass! Vi försöker och gymma så ofta som möjligt, dels för att umgås och för vi tycker det är kul.

Vi tränade både mage, rumpa och cardio. Ett tips till er som vill börja gymma fråga era kompisar och kör olika stationsövningar, det är verkeligen jätte roooligt!

Har ni några bra träningstips?;)

Xoxo Basic Girls

Likes

Comments

Heej hörni!

Jag tänkte berätta för er om min kommande vecka och vad jag ska hitta på;) tänkte att ni skulle tycka de va rooooligt, jo såhär ser de ut

Måndag : Skola såklart:/ den tar verkligen all min energi just nu vilket suger men men. Sen efter skolan ska jag vara med Felicia och Cornelia och vi ska planera blogginlägg fota osv sen efter det så hade vi tänkt att träna tillsammans, vilket jag ser fram emot.

Tisdag : Skola även där och då har vi väldigt många lektioner denna dag och slutar 14.40, efter skolan måste jag ta tag i alla mina 4 inlämningar som ska in v42 alltså denna veckan:// sen efter det har jag uppkörning för mitt AM kort och sen om jag hinner drar jag nog till gymmet en sväng (vanligtvis har vi träning med fotbollslaget tis tors men har uppehåll nu)

Onsdag: Skola idag med, efter skolan så ska jag gymma och sen måste jag även göra mina inlämningar för hinner nog inte klart med alla på en dag, skolan tar kål på mig, usch! Längtar så mycket efter lite ledighet!!

Torsdag : Skola idag, ska nog fortsätta med inlämningarna och göra läxor:// sen kanske eventuellt gymma eller så ska jag fixa i mitt lilla hus som jag ska flytta till är väldigt taggad hihi!

Fredag : Skola idag med har verkligen alla lektioner idag som man inte vill ha på en fredag haha fy, efter skolan ska jag inte gymma haha utan då ska jag jobba från kl 16-20 på Coop, efter det så ska jag sitta barnvakt hela natten lång nej men typ hah :p

Xoxo Nicolina

Likes

Comments

Jag är en spontan tjej på 15år och heter Nicolina, på fritiden så tränar jag både på gym och så spelar jag fotboll, jag gillar att laga mat och så reser jag väldigt mycket eftersom vi har en lägenhet i Spanien.

Jag är en påhittig tjej på 14 bast och heter Cornelia, när jag inte är i skolan på vardagarna så är jag oftast med kompisar och på helgerna så vill jag åka och hitta på grejer med kompisar eller familj.

Jag heter Felicia och är 17 år gammal, jag gillar att vara med kompisar och att vara ute och springa samt gymma. Mina egenskaper är att jag är social och väldigt utåtriktad.

Likes

Comments