Header

I lördags invigde jag min nya klänning från House of Dagmar som jag har tjatat om i över ett år. Herregud vad den är snygg! Trodde aldrig att den skulle få hänga i min garderob. Var så osäker på om jag skulle välja den svarta eller den bruna men efter många om och men insåg jag att svart kommer hålla år efter år. Hittade tyvärr ingen helbild på klänningen men här ser ni en smygis. Visst är den läcker? Ni hittar den här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu kan jag äntligen berätta att jag tillsammans med underbara Josefina kommer att vara en del av något magiskt i höst. Gamla 2.35:1 på Berns blir nya Audiio som kommer kicka igång från och med 30 oktober i Stockholm. Det är en ära att få dela denna upplevelse med ett så fantastiskt team. Kom och dela glädjen med oss varje lördag så ser vi till att ni får en magisk upplevelse. The only thing that we can be sure of about the future is that it will be absolutely fantastic!

Likes

Comments

​Wow vad trött jag är! Sjuk bloggtorka men otroligt mycket skola. Sitter i princip i biblioteket från 09-18 varje dag samtidigt som jag jobbar kvällar och helg på Acne Studios eller spelar skivor på klubbar på nätterna. Förra veckan hade jag tok för mycket. Var i skolan från tidig morgon till kväll, jobbade kvällspass på Acne Studios och spelade skivor på Boquerian på fredagen och Grand Escalier på lördagen. Helt enkelt fullt upp. Men ack så mycket bilder jag har. Måste visa lite bilder från mitt gig på House of Dagmars nyöppnade pop up butik i Sturegallerian. Otroligt lyckad kväll. 

Ja som ni ser har jag många bollar i luften men det sätter inte krokben för mina shoppingbegär. Ovan ser ni två varma ting jag släpat med mig hem det senaste. Den efterlängtade svarta urringade stickade tröjan har jag på mig i skrivande stund. Som Guds skapelse. Har ännu inte premiärat med college tröjan men tro mig, det dröjer inte länge. Massa outfitbilder på gång. Har du också bloggtorka? Jag inspirerades av dessa tips och ja, här är mitt inlägg. Check! 

Likes

Comments

Hej gänget! Ville bara kika in och säga hej. Har haft otrolig otur med bloggen - allt från att datorn varit på lagning till att min kamera inte fungerar. Ska försöka formatera om minneskortet ikväll så att jag äntligen kan ta ordentliga bilder igen. I morgon ska jag för andra gången stå för musiken på House of Dagmars shopping evening här i Stockholm. Tar med mig bästa Urbanears lurarna. Om du vill komma och säga hej osa till rsvp@houseofdagmar.se. Ses imorgon.

Likes

Comments

Ingen kan ha missat att hösten kom snabbt i år. Positivt - höstmodet, negativt - kylan. Trots det tunga vädret tycker jag att höstens mode levererar. Älskar att grotta ner mig i stora mohair tröjor och fina kappor. Min kappa från Dagmar är on its way and it feels great! En 80% ullkappa i stilrena siluetter. Ja tack! Modellen heter Anissa.

Likes

Comments