Försöker del 4

Hur funkar jag ?

Ja de undrar jag med. Jag känner i dagsläget att jag inte fungerar som jag ska. Ständigt trött och orkeslös.

Att ha #utmattningssyndrom är inget jag önskar någon men tyvärr blir detta allt mer vanligt i samhället. Eftersom vi stressar mer och oroar oss mer.

Det är lättare i dagsläget nu när S tagit tjänstledigt från jobbet och jobbar mer med Isaac. Tycker rätt synd om S då han skadat en nerv i armbågen (ulnarisnerven) han har så ont. Hittade en liten oljeblandning som jag ska fixa till honom så hoppas vi att smärtan försvinner..

Lördag 24/10-20

Idag är det tydligen FN-dagen.

Idag har vi åkt lite bil då Isaac behöver kommer ut lite, istället för att bara sitta inne.

Han gillar att åka bil, vilket är kul.

Ibland undrar jag hur jag orkar med dagarna? Jag vaknar och är lika trött som jag va när jag gick och la mig igår kväll.

Jag försöker göra mina andningsövningar jag fått via mindfullness skolan. Det funkar helt okej. Jag blir lugnare och stressar mindre, sen har jag mina oljor #stressaway och #peaceandcalming rollers. De är helt fantastiska.


Imorgon söndag blir det Farsta C med Sara. Det ska bli jättemysigt.

Vi får hoppas på att jag mår bra i min trötthet. För jag vet ju inte hur jag kommer må förrän dagen är kommen. Men denna trötthet kommer ta långtid att "bli av med"

vi hoppas på det bästa.

Nu Ska jag vila är jättetrött.... Endometrios smärtan är tillbaka och gör sig påmind... *suck* *usch* *blääää* vill inte... orkar inte....

//Ljus och kärlek//

Gillar

Kommentarer