V A R D A G

Jag landade i Sverige runt klockan sju på morgonen förra lördagen. Morgonen spenderades med att åka från Göteborg till Borås för att lämna av resväskan och invänta Carro som var påväg från Linköping för att sedan åka tillbaka till Göteborg och Liseberg. Väl där mötte vi upp Hasse (Marcus) och Calle (Jacob) för att spendera hela dagen på Liseberg. Kvällen började med festligheter i Majorna som är en stadsdel i Göteborg och avslutades runt nio tiden morgonen efter i Ale. Att ta sig från Majorna till Ale med hjälp av en "vem kör" grupp på Facebook resulterade i en bilresa som någon av oss sent kommer att glömma. Vi kom fram till att vi spenderade nästan exakt 24 minnesvärda timmar i Göteborg.

Under veckan som varit har jag hunnit med två sjukhusbesök, jobbat mina sista jobbdagar på Komtek för sommaren, gått på stan med Anna efter jobbet och haft AW med Julia.
<3

Likes

Comments

S H O P P I N G R E L A T E R A T, V A R D A G

Jag sitter just nu i ett flygplan på Landvetters flygplats och väntar på att planet ska lyfta. Inatt åker jag till Kreta och flyr verkligheten för en vecka. Ser så framemot en stressfri vecka men endast avkoppling på schemat. Jag var på knalleland som ligger i Borås tidigare under dagen och fick med mig lite grejer. En aftersun, (mycket bra att ha hehe) en blus från Gina tricot, ett par turkosa vida byxor från Lindex, shorts från bikbok, vattentåliga hörlurar samt lite diverse skönhetsprodukter och en keps. Nu lyfter planet snart och semestern börjar på riktigt.
<3

Likes

Comments