Mycket har hänt sen sist, här är ett exempel. Ikväll har jag gubben fredagsmys framför idol - och firar vårt godkända bygglov samt att vi numera kan kalla oss tomtägare. Spännande framtid!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredagsmys med gubben. Fira vårt godkända bygglov och att vi numera kan kalla oss tomtägare.

Ta hand om er.

Likes

Comments

Hej,

En superskön helg har kommit och gått, alldeles för snabbt som vanligt. Vi hann med fika med mina föräldrar och S var och snickrade lite hos sina föräldrar.

Igår gjorde jag äntligen min nya tatuering. Det är 10 år sen jag gjorde min första och jag måste erkänna att jag hade förträngt smärtan. Men det är helt klart beroendeframkallande. Jag har redan börjat fundera på nästa. Jag ska bara se till att sköta den här som en bebis tills den är helt läkt!

Nu ska jag och lilla E snart åka till förskolan och hämta hem storebror. Allt blir så mycket roligare när han är hemma.

Vår huskille ringde igår, vi ska få en grovkalkyl nu i dagarna. Så spännande!


Likes

Comments

God kväll!

Jag fixade myskväll för mig och gubben ikväll! Han fick lägga sig i ett varmt bad med en kall öl medan jag gjorde färdigt middagen. Det blev räksoppa på egen fond, nybakat bröd, aioli och vitt vin. Mums! Lilla E fick mumsa på majskrokar.

Mötet med byggkillen gick väldigt bra, vi ser framemot att få en grovkalkyl med våra tillval inräknade i början på nästa vecka. Så spännande!

Ha en mysig fredagkväll! ❤


Likes

Comments

Ny dag, nya möjligheter!

Jag och lilla E har varit bra ett väldigt bra utvecklingssamtal på V:s förskola. Det är alltid spännande att få höra hur det går. Nu är vi hemma igen! I eftermiddag kommer en av grannarna över med sina barn, sen väntar möte med vår byggkille.

Vi fick en snabbkalkyl av världens bästa bank tjej, som råkar vara en av mina nära vänner (och förra granne), så att vi har ett hum om hur mycket pengar vi kan lägga på det nya huset. Det är ju lätt att skena iväg när man ser alla tillval och så! Jag är så nervös, men det ska bli så himla spännande!

Dags att städa undan lite och ta hand om tvätten. But first, coffee..

Likes

Comments

God morgon, eller god förmiddag kanske.. lilla E är ju ingen morgonmänniska direkt. Han vaknade precis!

Min otroligt duktiga kusin håller på att utbilda sig till nagelterapeut och fick använda mig att öva på. Jag är så imponerad! Dock lite ovan med att ha så fina naglar, även om mina brukar bli långa så är de så sköra att de oftast går sönder.


Igår hade vi mäklaren här, vi fick en väldigt bra värdering och drömmen om husbygget känns riktigt nära nu. Vi har reserverat en tomt, ett stenkast från havet. Och imorgon väntar möte med vår byggkille (tror knappast att det är hans rätta titel men för all enkelhel). Jag är så spänd och nervös, men samtidigt otroligt taggad!

Ny ska jag och lilla E göra oss klara för en långprommis med min lillasyster! Ha en fin dag ❤

Likes

Comments

God morgon världen,

Jag och lille E tog sovmorgon idag - eller mest E. Själv har jag googlat inspirationsbilder till huset. Idag kommer mäklaren och gör en värdering hos oss. Det känns som att hela framtiden hänger på den här värderingen, att vi får loss en bra kontantinsats till vårt nya projekt. Nu måste vi nog kliva upp och ta tag i den här dagen.Likes

Comments