Hej allesammen, og velkommen til barnnes verden!

Hejsa
Meget længe siden, igen igen

Men. Vi har fra i går, til i dag sovet sammen, og stod selvfølgelig op. Vi ville lave en lækker lille morgenmad, som bare bestod af omelet og smoothie, så her kommer det

Vi tog 3 æg, rørte dem sammen med en gaffel, krydrede det med salt, peber og hvidløg, og smed det på panden.

Den kom til at se sådan ud, men da vi skal på restaurant senere, delte vi den i to, for at kunne spise noget derhenne.

Vores smoothie bestod af: jordbær, hindbær, blåbær, banan og vaniljeis. Den blev rigtig lækker, og vi nød den til maden.

Vores mad smagte rigtig fint, og er en hurtig og sund ret. Det var egentlig bare det for i dag.

Hejhej

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej, det er længe siden, men vi har desværre ikke nogen ideer:(

Men da jeg har fødselsdag d. 15 marts, vil jeg gerne vise jer min ønskeliste 2017

Den første ting jeg ønsker mig, er en IPad air 2, da den jeg har nu, er ødelagt og gammel. Jeg er ligeglad hvilken farve det bliver, men den skal have 34-64 gb.

Den anden ting er denne kaktus, som jeg synes er virkelig fin, og så elsker jeg egentlig bare kaktusser, så jaja hvorfor ikke? :)

Jeg ønsker mig også et lammeskind, (et falsk et) fordi jeg synes det pynter rigtig fint, og så ser det også vildt hyggeligt ud.

Jeg ønsker mig også et brunt bælte, da jeg tit ikke kan passe mine bukser. Jeg har allerede en i sort, men jeg synes også, det er godt at skifte ud en gang imellem. Den kan købes i H&M.

Som I kan se, ønsker jeg mig en skuldertaske. Den er bare sort, har tre rum, og så er den bare enkel, og man kan nemt gå med den i byen. Den er fra Pieces, men købes på Zalando.

På mit skrivebord mangler jeg en fin lampe, så jeg ønsker mig denne i hvid. Jeg synes den ser lidt retro ud, og det kan jeg godt lide. Den kan købes i Jysk.

Nr. 2 på billedet er en Adidas, eau de toilette, som betyder at det er en slags parfume. Farnne har den som deodorant , og jeg synes den dufter SÅ godt. Så jeg ønsker mig denne, for at se om den forhåbentlig dufter af det samme.

Dette er en frakke jeg ønsker mig. Jeg ved dog ikke om den vil klæde mig, men det er et forsøg værd

De to sidste ting er selvfølgelig bare penge og gavekort. Det kan altid bruges. Det var egentlig bare alt, vi ses

Likes

Comments

Hej allesammen, og velkommen tilbage til barnnes verden!

Undskyld for at vi ikke opdateret herinde i en hel uge, vi har bare intet interessant lavet, så vi tænkte at det ville være bedre efter jeg idag havde været ud og shoppe!

Den første ting jeg købte, var denne dejlig bløde sweater.
Sweateren er fra H&M, det er en lækker og varm farve, som kan gå til de fleste bukser, alt i alt en lækker og enkelt sweater.

Jeg købte også dette sæt, en lang stribet skjorte, under en grå blød sweater. Begge ting er fra H&M, jeg synes selv at det er et dejligt sæt, man kan selvfølgelig også bruge tingene hver for sig, og matche det med andre overdele, men det var lige det her jeg faldt for!

I Munk & Co. Købte jeg to barme og "sporty" trøjer.
Nike hættetrøjen er en ny model, den er mega lækker og mega blød, man kan både bruge den til sport og i hverdagen.

Adidas trøjen er virkelig lækker, den er også blød, men også meget enkelt, og så ikke. Man kan også have den her på altid, den kan gå til nærmest alt.
Disse trøjer er nogle af mine yndlings køb i dag!!

I Vero Moda købte jeg denne trøje!
Trøjen er egenligt meget enkelt, med prikkerne giver den et pift, og så er den bare mega blød!

Bukserne er fra H&M
Det er nogle mega lækre og moderne bukser.
Det er noget lækkert "stift" stof, men meget behageligt!
Jeg synes de to ting her passer rigtig godt sammen!

Trøjen er som den grå, men bare i hvid.
Jeg kunne lige så godt bare kæbe en casual hvid trøje, men jeg synes at den var så sød med prikkerne. Den er enkelt, men ikke fòr enkelt.

Bukserne er også fra Vero Moda.
Nogle dejlige denim bukser med lidt "flenser", der er også lidt stræk i, så de er meget behagelige at bevæge sig rundt i.

Sidste men ikke mindste køb i dag, var denne mega lækre ruskindsjakke fra Vero Moda!

Altså denne jakke er mega behagelig og mega flot.
Den kan gå til alting, den er flot med alle de forskellige trøjer jeg har købt i dag.
Jeg tror nærmest det er mit yndlings køb i dag.

Da jeg havde klippet mærkerne af inden jeg skrev, kan jeg ikke huske hvad de forskellige ting kostede hver især, men i alt vat det ca. 3500kr.

Tusinde tak fordi i læste med, vi skrives ved:**

/ Farnne

Likes

Comments

Hey allesammen. Vedrørende Aarhus-turen, og i dag da jeg var ude og shoppe, tænkte jeg at jeg kunne vise jer hvad jeg har købt.

Denne lækre trøje købte jeg i dag. Den er fra Pieces, og kostede 230kr. Jeg synes den er virkelig fed, og kan både bruges til lidt festligere ting, og bare almindelig hverdag, så det er fedt.

Denne trøje er også rigtig dejlig, for man kan egentlig have den på til alting. Den er rød, og fås i mange andre farver. Den blev også købt i dag, men dog inde fra Vero Moda. Prisen var 200kr.

Denne her trøje er meget fin og enkel. Dog har den striberne som jeg godt kan lide. Den er trekvart-ærmet og kan også bruges til alt. Den købte jeg inde i Pieces til 150kr.

Disse bukser er habitbukser, men går lidt mere ud end 'normalt'. De er sorte og kan derfor passes til alle overdele, hvilket jeg godt kan lide. På 2. Billede foldede jeg lige kanten op, men det behøves egentlig ikke. De kostede 150kr. og blev købt i Aarhus.

Denne t-shirt er bare en helt normal grå T-shirt. En cowboyjakke kunne nemt pifte den op, men den kan også bare være som den er. Jeg købte den i Monki, som var en butik i Aarhus. 100kr.

Disse bukser er blevet mine yndlings bukser. Jeg synes virkelig de er fede. Farven er grå, sort og hvid, men giver sådan en fed sølv effekt. De kostede 300kr. og er købt i Monki.

Det var så alt det tøj jeg har købt. Hejehej

Likes

Comments

Hey allesammen. I dag var jeg i Aarhus med min familie. Vi kørte fra vores hus kl. 8:15, og ankom lidt over 10. Vi tog til AROS, som er et stort museum, med mange underlige og sjove udstillinger. Vi var færdige derinde lidt i 13, så der havde vi været længe, men det var spændene..

Fordi klokken var blevet frokosttid, valgte vi at tage til 'Aarhus Streetfood', som er et stort sted, med massere af boder med forskelligt mad fra forskellige lande. Det var rigtig hyggeligt og jeg bestilte en 'Pad Thai' fra Thailand, som bestod af: stegte nudler, kylling, tofu, bønnespirer, søde radiser, hvidløgsblade, rødløg og peanuts på toppen.

Derefter gik vi i byen, fik shoppet osv. Hvor jeg købte to par bukser, og en helt normal grå t-shirt. Det glæder jeg mig til at få brugt. Vi tog på cafe hvor jeg fik en chokolade cookie, som I kan se. Ellers var vi bare i centeret, og er nu på vej hjem.

Hejhej

Likes

Comments

Hej allesammen, og velkommen tilbage til barnnes verden!

Jeg hedder Bailey. Jeg bliver 4 år d. 24 juni 2018.
Min ejer hedder Farnne.
Jeg er en glad hund, med masser af energi. Jeg kan lyde farlig når vil jeg vil, men ellers er jeg slet ikke farlig. Jeg kan godt lide at lege og slås med andre hunde. Men nogle er også lidt store og farlige...
Min bedste ven hedder Tessa, nogle af mine andre venner er Farnnes høns. Dem er jeg først blevet venner med her i ferien.
Jeg er bedste venner med nærmest alle jeg ser, og jeg HADER når min familie eller venner går fra mig, så piber jeg:(
Naturen er en af mine yndlings steder, men Farnnes seng, gulvet og min hundekurv er dog også helt okay.
Det var lidt om mig, hilsen Bailey

Likes

Comments

Hej allesammen, og velkommen tilbage til barnnes verden!

Vi fik i dag meget lyst til en lækker smoothie, efter en løbe tur!
De var mega lækre, så vi ville dele den gode smagsoplevelse med jer!!

Smoothies


2 pers.

Hindbær - 2 dl.
Jordbær - 1 1/2 dl.
Blåbær - 1 1/2 dl.
Is efter eget valg, vi tog 4 kugler
Isterninger - ca. 8
1-2 bananer
Proteinpulver - efter eget valg

Blende blende blende

Likes

Comments

Hey allesammen

I dag valgte vi, at tage ud at løbe en tur. Vi startede ud med at drikke et stort glas vand, for det hjælper dig både med at forbrænde flere kalorier, og din krop har altid brug for vand.

Vi løb ikke en særlig lang rute, men nok til at få pulsen oppe. På turen opdagede vi også et nyt sted vi aldrig har set før, nemlig en kæmpe sø. Det var en dejlig måde at starte dagen ud på, frisk luft og hyggeligt var det også, hejhejj:))

Likes

Comments

Hej allesammen, og velkommen til barnnes verden!

Godaften! Vi har lige fået en lækker lakseret med spinatpasta og flute!

Det hele var megt simpelt.
Man tager så meget laks som man vil have, ligger det i noget sølvpapir. Så tilføjer man de grøntsager man vil have, det er ekstra lækkert med krydderier, frisk dild og persille og et ekstra kick med citronsaft!
Put det i ovnen 200° varmluft i 15-20 minutter.
Sæt uret til 10 min. Og sæt flutene ind, kog pastaen og lav evt. en sovs til.

Sådan laver du en hurtig lækker ret!
Tak fordi du læste med, heyhey


Likes

Comments

Hey, igen velkommen til vores blog. Jeg hedder Stine, men jeg bliver dog også kaldt Starnne. Jeg er 13 år, og bliver 14 her til marts.

Jeg går i helt normal kedelig folkeskole, derfor går jeg til gymnastik to gange om ugen, tirsdag og onsdag som jeg virkelig godt kan lide. Jeg elsker at lave nye sunde retter med Farnne, danse og bare hyggeee:)) det var egentlig alt, vi ses<33

Likes

Comments