städa rensa o fixa. börjar kommer en bit på vägen iaf. ! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vi lovade att älska varandra tills döden skiljer oss åt!
Likes

Comments

lång tid har gått sedan ja skrev ett inlägg... har hänt så otroligt mkt. jag har fått en helt underbar son, tagit körkortet fått hem min älskade hund lexus. o köpt mej min älskade s70!
har som sagt hänt en hel del o orkar verkligen inte gå in på allt... de e piss o pannkaka.... bara mina allra närmaste vet precis allt.. o vissa saker kan man inte sticka under mattan längre... o de kommer ju att märkas väldigt fort va de är som händer och har hänt... jag o timmy ska separera = jag o anton o lexus ska flytta... o inga jävla frågor om de tack... de är som det är... vi kommer att ha anton varannan vecka... visst de kommer bli skit tufft i början... men de är bara o kämpa vidare...
aja nog om allt skit... jag ska iaf ta mitt knäckta revben o den fina blödningen i muskeln o dra mej till sängen.. kanske kommer upp ett nytt inlägg i morgon... bye bye ❤
Likes

Comments

Älskade underbara knyte vad mamma o pappa längtar efter dej <3 
Nu är det inte lång tid kvar! Likes

Comments

jag vet att ja inte bloggat på ett tag.. men va gör de då ? har hänt så sjukt mkt runt mej så ja har bara inte orkat/haft lust.. skall försöka bättra mej :)

Slänger in en bild på vårat älskade knyte :) 

Likes

Comments
Att de kan göra så förbannat jävla ont att förlora någon som betytt så sjukt mycket är fan helt jävla sjukt!.... vill bara att du skall komma tillbaka..  ser du inte hur många det är som lider?! så många frågor jag aldrig kommer få svar på .. men allt jag ber om är att du skall komma tillbaka! ♥ FAAN! kom bara tillbaka o ställ allt till rätta! ÄLSKADE TIM ... finner inga ord...:(

Likes

Comments

Har ju inte alls bloggat mycket den senaste tiden. kan ju bero på en hel del saker.. har mycket i tankarna o mkt som skall göras ..
börja rensa ur våra saker. vilka saker som skall med o vilka saker som skall slängas.. (vi skall flytta)
börja tänka ordentligt på min hälsa o de e verkligen nödvändigt.. (då jag har en liten i magen)
fixa med allt som skall fixas med vovven.. vacc o undersökning..

o de e mkt att tänkta på runt om kring mej.. många sviker o många andra kommer tillbaka... men saken är den att dem som försvinner kommer ja inte sakna speciellt mkt.. dem har gjort sina val o jag gör mina.. bara för att ja e gravid betyder det inte att ja e handikappad o inte kan umgås med mina vänner o inte kan göra något... ja kan göra precis samma saker som innan ja blev gravid även om ni inte tror de.. o de där med att folk tycker det är helt okej att ta ett glas vin eller ta en öl när ja e gravid... säger bara ett stort jävla NEJ! noll tollerans e vad jag har.. kan man inte hålla sej ifrån alkoholen när man väntar barn o ammar o ditten o datten . då skall man nog inte ha barn.. gillar inte alls tanken med att dricka när man e gravid.. blää nej nog om detta.. 

O helt ärligt vet jag inte vad jag hade gjort utan min älskade familj! utan er hade ja aldrig klarat detta .. <3 så mycket stöttning o posetiva tankar ni får mej på e bara så obeskrivligt! 

O min älskade man! 
Utan dej hade ja aldrig haft det så bra. hade aldrig kännt mej så älskad! 
Du är anledningen till varför jag går upp varje morgon!
Du är mitt allt <3
O inte nog med att det är du och jag.. snart blir vi 3 :) <3 

Älskar oss <3

Likes

Comments

Går du med mig än, min kära, Fast jag inte längre ser dig? Är du kvar här på jorden,Så som du är kvar i mitt hjärta? Jag ligger kvar och grubblar, Det är ödsligt tyst runt om mig. Tårar bryter ut och faller, I tanken på dig. En ängel som här glömdes kvar,Har nu fått sina vingar. Vart flyger du nu, min ängel? Vart flyger du nu?
Flyger du genom himlaporten, säg? Eller till världens ände? Flyger du bredvid mig?
Eller är jag ensam nu? Var du nu än är, min vän. Vart än vägen för dig. Lova att du väntar där, Tills jag möter dig. Jag hoppas du är lycklig nu. Så som jag var med dig.
Och smärtan du har lidit,Hoppas jag är glömd. Sväva fritt, min kära.Du är fri nu.
Och tills vi åter möts, Farväl, min ängel. sov gott nu minna ♥♥Älskade Ängel <3

Likes

Comments

Du är min sol om dagen 
du är min måne om natten 
du lyser upp min tillvaro
du är min hjälpande hand
och du är så strålande go´!


Det finns en blomma vit som snö,
kan ej vissna, kan ej dö. 
dess namn känner du nog igen
trofast vänskap heter den.

Jag vill vara en tår 
Jag vill födas vid ditt öga
Jag vill färdas nerför din kind
Jag vill dö på dina läppar
Jag vill alltid vara din...

Sluta aldrig hoppas
Sluta aldrig be
Sluta aldrig drömma
Under kan ju ske

Det finns ett litet ord
För lite använt på vår jord
Det torkar tårar 
lindrar gråt
Det lilla ordet är
FÖRLÅT!
<3

Likes

Comments

ja det var ju ett tag sedan man var inne o blogga.. har hänt ganska mkt den senaste tiden o har inte riktigt haft tid o ork att blogga.. måste reda upp allt utanför oxå ..  

har iallafall gått o förlovat mej med min älskade pojke.. :) o vi trivs hur bra som hellst med varandra. :)


Jo just ja, har som sagt haft de väldigt traggligt nu . har grälat med min så kallade far.. är trött på att han alltid e onykter eller hög... har aldrig träffat min pappa nykter o kommer aldrig få göra det heller. skulle vilja veta hur han är utan alkoholen o den andra skiten ,. så jävla less på folk som sitter o snackar skit hela tiden . vet ni inget så skall ni fan inte säga något heller. blir bara så jävla less! NEJ min pappa har aldrig VÅLTAGIT mej . o han kommer aldrig att göra det heller. fattar inte att ni orkar hålla på hela jävla tiden! 
o NEJ jag är inte gravid o väntar INTE tvillingar... ÖPPNA ögonen för i helvete.. bara för att man lägger på sej lite i vikt så betyder de satan mej inte att man e gravid heller... för satan ! blir så satans jävla less.
o alla dessa jävla rykten om att min pojke skulle varit otrogen emot mej o jag emot han kan ni bara lägga ner! har ALDRIG hänt o kommer ALDRIG att hända! SUCK. sköt erat o skit i vårat !!!

Aja , nej men om man kanske skulle börja ta upp bloggandet igen . känns faktikst härligt att vara tillbaka o få skriva av sej lite :) mee looove <33


Soov så gottt 

Love <3Egentligen borde jag ha kikat fram bakom min mammas knäckta rygg och hatat dig!!

Likes

Comments