Snø og kulde

Blogg

Jeg hadde ikke akkurat forventet, at den første uka i 2017 skulle starte sånn. Nå har jeg ikke vært på jobb siden en liten tur i romjula. Men sånn er det bare når man er vikar og det tar litt tid før prosjektene starter opp igjen. Mulig det blir reisejobb på meg til uka. Eneste fornuftige er at jeg har fått gjort litt her hjemme. Er nesten i bunn på skittentøy dunkene, julen ble ryddet ut i dag. En dag for tidlig for det, men det får gå ;) Så nå er det plass i stua til å sette opp bilbanen guttungen fikk til jul :)
Må nok stryke litt i morgen ser jeg, om jeg ikke skal på jobb da. Dukene jeg pleier å bare kjøre i vaskemaskina ett kvarter, å så tørke på bordet det skal ligge, er skikkelig skrukkete :p

I går snødde det litt oppi her og i dag så var det 19 minus når jeg sto opp. Brrr... Kan godt komme masse mere snø, gjerne en meter eller to ;) Det som er fint med at det er kaldt er at jeg har funnet frem ett spill jeg spillte mye før. Så om kvelden nå så blir det spillt litt Sims 4 ;) Og det er skikkelig gøy, husker jeg kunne sitte mange mange timer med dette før :)

Men nå får jeg hente mini, så det blir no pannekaker her på bruket. Også må vi jo få satt opp bilbana :)

-Prekas

#2017 #jobb #snø #kulde #Sims4 #pannakaker

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229