Gamla ;)

Blogg

Nå går vi inn på tredje natta med junior i stor gutt seng ;) Den har stått på rommet hans, siden juni i fjor. Og tanken bak det hele, var at han selv skulle bestemme når han var klar for det. Hittil har det gått veldig bra, bank i bordet ;) Men spent på når det er morgen for han i morgen tidlig. I dag var han oppe litt over seks. Han pleier å sove til iallefall halv 8. Men i går kveld hadde han litt feber, så kan jo være derfor.

Så i dag så startet vi dagen altså litt over seks. Jeg og junior lå i senga til ca 10 ;) Var jo koselig, selv om jeg var trøtt som en dupp. Sånn er det nå bare. Vi har også vært ute å kjørt trehjuls sykkel på tur i dag. Det gikk veldig bra. Tippet bare en gang ;)

Jeg og gubben har fått flytta på litt biler i garasjen. Den ene bilen skal han og en kompis kjøre bort i morgen. En som skal ha den som delebil.

Tauet er der for å ha kontroll ;)

Nå har vi akkurat sett på Rocky 5. Ålreite filmer egentlig. Gubben synes nok at jeg har blitt skikkelig kjerring. Har sitti å strikka under nesten hele filmen :p Men sånn er det bare. Må ha noe å finne på når man ser film. Eller kanskje jeg rett å slett begynner å bli gammal. Jeg føler jo selv, at jeg ikke er en dag over 20 ;) Håper det ikke forandrer seg ;) 

Men nå er det straks natta på gamle mor her, sånn i tilfelle noen i huset her mener det er mårran klokka 6 ;)

- Prekas

#trøtt #sove #gammel #strikke #Rocky #biler #trehjulsykkel #ungfole 

  • Blogg

Liker

Kommentarer