Fysak :)

Blogg

Det ble tur til slutt i går :) Litt små kjølig i går kveld så vi måtte gå fort for å få opp varmen ;) Og jeg merker det nå. At nå er det egentlig på tide med en ny trenings tights. Jeg kjøpte den jeg har nå i fjor sommer, men siden da har jeg gått ned 15 kg. Så når jeg nå jogger så disser alt igjen :p Og da er det vel på tide med en som holder alt på plass igjen, så jeg ikke disser i filler ;)

I Stange kommune nå så starter de opp igjen med noe som heter Fysak. Det er en forkortelse for fysisk aktivitet. Det innebærer at man kan, som jeg gjorde, gå på lokale butikken evnt. kommunen å hente seg en brosjyre. I den brosjyren er det ti turer man kan gå i løpet av sommeren. På hver post er det ei klippetang som man bruker som postkvittering, på turkortet som er i brosjyren. Er man mellom 0 og 16 år, å har vært på minst 6 av 10 poster, får man deltaker premie som er sponset av Sparebanken Hedmark og Ankerskogen svømmehall. Så junior skal få være med på flesteparten av turene. Det tror jeg vil bli en koselig aktivitet i helgene fremover. Anbefaler å gå inn på sidene til kommunen din å se om de har samme tilbudet.

Så i går var vi på den ene posten som var oppi bygda her :) Det var litt mørkt i skogen. Men det gikk da bra. Selv om venninna mi plumpa litt :p Jeg var jo litt lur som sendte hu å bikkja hennes først. For da hørte jeg jo hvor det var bløtt ;)

På morgenen i dag var jeg på foreldresamtale i bhg. Alt var bra med junior og han vokser og gror til :) Så det er bra.
Når jeg kom hjem så lagde jeg saft is. Det er lenge siden jeg har laget det. Husker mamma alltid lagde det til oss når vi var små. Så håper mini synes det er like godt som det jeg syntes det var. Jeg lagde meg også sitron vann. Skjærte opp noen sitron skiver og hadde det i en kanne med vann. Det var noe surt, men ganske godt. Så må se om det går an å få tak i en vannflaske med frukt beholder. Så kan jeg lage mer vann med smak :) Nå får jeg vel ordne litt mer hjemme her før jeg skal hente junior.

- Prekas


#Stange #Fysakstange #Fysak #tights #ankerskogen #sparebankenhedmark #tur #attfunnrud #skogen #foreldresamtale #saftis #hjemmelaget #sitron #sitronvann #trening

Annonse:


  • Blogg

Liker

Kommentarer