Villa Solstad, Yes, det blir bra!

Jada, det går treigt, men fremover går det!

Min kjære jobber jo full dag, og det blir noen kvelds timer, mens jeg gjør det jeg kan med maling, og vi får litt hjelp også, fra nær familie.

Knærten har malt skapet sitt innvendig, fordi det var rosa....og det skulle han ikke ha! For øvrig, var alle skap rosa inni i hele huset. Det er mye lyd, og løye med Knærten da, så tiden går fort ;)

Garderobeskapene på soverommet er revet ned, og skyvedører i speil er bestilt. Det tok nå opp til 5 uker å få de da, men ok, det får gå.

Det er mye mer arbeid enn det jeg trodde, det der å gjøre om, og pusse opp hus fra 70 tallet! Ingenting er så enkelt som det var oppi hodet mitt! Og det tar i hvert fall myyyyye lenger tid enn jeg trodde også!

Nå får vi litt hjelp både med strøm, og snekker arbeid. Malehjelp får vi også litt av.

Måtte fks. legge over mal bar duk over hele gangen, da vi ikke fikk av "striemønsteret" typ Fiskebein! Skinte igjennom malinga, selv etter pussing. Tok nå både tid, og ekstra penger!

I veggen som skal ned på kjøkkenet, lå det nå en strøm kabel, som må bort før vi kan rive resten av veggen. Så den er ikke revet helt enda.

Nå er i alle fall alle dører, og karmer i gangen, malt 3 strøk med Dempet sort, veggene har fått første strøket med Mohair, nydelig farge faktisk. Nye lamper har kommet opp i hele gangen også. Samt på Knærtens rom.. svart selvfølgelig!

Vi skal lakke en del kontakter sorte selv, for å spare litt penger, prøveprosjektet var de på Knærtens rom, kjøpt spray lakk på Biltema, og det ble veldig bra, så da går vi for det. Skal ha nye svarte kontakter på stue, og kjøkken.

Bestemt fargen på stuen også nå da, det blir tapet, (elsker den tapeten!!!) med sølv, og gull mønster på ende veggen, Mohair på resten av veggene, også på kjøkkenet, og nytt gulv i mørk brunt, både på stue, og gang. Svarte lister, og karmer her også.

Tror det skal bli innmari fint til slutt!Bente Anita

  • 507 visninger

Liker

Kommentarer

Toril,

Kjempefint det blir 😊 Koselig å se 😊

Ønsker deg en kjempefin søndag 😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no
Konatilmannen
Konatilmannen,

Så spennende 🌼elsker fargen sort 😂Jeg har familie som heter Solstad til etternavn 😍

nouw.com/konatilmannen
VeraLynn
VeraLynn,

Dette blir veldig bra, og jeg gleder meg til fortsettelsen 😊

nouw.com/veralynn
Kari,

Wow, dette blir flott! Mye arbeid med oppussing, ja, men artig når resultatet blir så bra! Lykke til videre! 😊

www.kariengesvik.no