Villa Solstad: Oppussingen går sin gang da....

Ja vi driver fortsatt på ja!

Det tok ganske mye lengre tid dette, enn det jeg hadde sett for meg faktisk....

Men joda, det går fremover.

Nå har vi hatt snekker, og elektriker, så veggen på stua, som nå er ferdig åpnet opp, er ferdig platet, sparklet, sparklet igjen, og pusset. Klar til tapetsering faktisk.

Elektriker har koblet fra det som....ja det som skal kobles fra. Har kommet med ønsker for nye kontakter, og nye spotter. Vil veldig gjerne ha kontakter over vinduene, til lys, adventslys fks.

Nå er alle lister er nede, og vi har grunnet tak på stue, og kjøkken. Første strøket med maling er tatt også. Taket blir nok ferdig nå i helgen. Fy farian, godt å bli kvitt dette gule furu taket ja!

Misliker sterkt furu....sikkert fordi jeg allerede har vært med på denne furu-bølgen på 80-90 tallet :)

Skulle montere inn innbygnings ovn, og koketopp forrige uke også, men oppdaget da, at jeg har kjøpt feil!!!!

TYPISK!!!

Den koketoppen, og stekeovnen jeg har kjøpt, kan da ikke monteres hver for seg, de må stå under hverandre!!!!! Og det sto det da faktisk IKKE noe om på nett, da jeg kjøpte dette settet!

Farian altså!!!

Og det kan jo ikke vi ha, må ha stekeovnen i søyle vi.... Kjøpt på Power...i April....så bytte fristen er på en måte gått ut for lenge siden! Må bare prøve å få solgt det. Jeklig fint var det også, fikk det på tilbud til 7999,- men det er mye penger. Spesielt når jeg måtte kjøpe nytt!

(Om noen trenger en ny innbygningsovn, og koke topp, som skal stå under hverandre, så har jeg!

Ikke pakket opp en gang, annet enn stekeovnen!!) Ligger på FINN!

LINK!
GRUNDIG GEHM 43100 B STEKEOVN & KERAMISK TOPP | FINN.no

Jaja, nytt er nå bestilt, ble 10 000,- kroner ekstra da!

Men herregud så dyrt alt har blitt i vår, og i sommer....ser prisene øker fra måndte til måndte! Det settet over her som jeg kjøpte i April til 7999,- koster nå 10000,-!!!!

Når jeg har kjøpt Kjøleskap, vinskap, innbygningsovn, og topp, (x 2 da!!!!) innbygnings Micro, og kjøkken ventilator så snakker vi 60 000,- kroner. minst. Og jeg har langt i fra, valgt det dyreste, men det jeg vil ha bare.

Takker høyere makter for at vi skal beholde kjøkkenet som det er, det er fantastisk fint, selv om det er noen år gammelt. Men det skal få holde noen år til ja.

Og ALT vi skal ha er jo så himla forsinket, selv om det påstås varen er på lager, så er de ikke det faktisk!

Tror ikke det er mye vi har bestilt som har kommet når det skal liksom, det forsinker nå prosessen ytterligere! Fikk da selvfølgelig mail om at mine nye hvitevarer var ytterligere forsinket i går...igjen!

Gulvet har heller ikke kommet enda....og det er bestilt for en måndte siden det også.

Glassplatene vi skal ha over kokesone, og vask er forsinket....

Men speildørene til skyvedørsgarderoben min var da faktisk kommet til Oslo tidlig uken som var.....2 uker FØR tiden! ikke kommet til Hemsedal enda da.

Nei da, joda så....men det går fremover altså. Min plan for uken som kommer,(min plan, altså ikke mannens....;) ) er da, å få tapetsert, og malt ferdig stua!

Vi må vente på snekker til den 19/9 da han har ferie, så vi har greit med tid. men vi kan også få lagt gulv i gang, stue, og kjøkken, om det nå skulle slumpe til å komme en gang da.....

Elektriker kunne kanskje få ordnet med nye spotter, og kontakter, vil ha svarte nemlig :)

Bestemt oss for å kjøpe ny tv, type Sveeeeer....vi er ikke 29,5 år lenger vi da, så vi trenger stor tv. Nei da, det handler ikke om det, (eller kanskje bittelitt....) men vi har en ganske lang stue, så for plassering av salong og slikt, så må vi ha tv'n på kort veggen, og da er den vi har for liten, vi kommer ikke til å se noe, også pga av antenne ledning, og kontakter så blir det nok beste løsningen, så da må vi ut på shopping igjen da.

Qled, Oled tv....ja vi må finne ut av litt greier i forhold til tv'n da. Eneste vi vet er den minst må være 70/75 tommer stor.

Så da i slutten av September der omkring, så er vi muligens inne i nytt hus!


#oppussing#oppussingsprosjekt#oppusning#moelvenhus#70tallshus#barebentes#

#maling#nytthus#gammelthus#renoveringpågår#renoveringsobjekt#

#husfornyelse#husoghjem#hjemme#mitthjem#benteembre#

#hjemmehosmeg#villasolstad#voksenblogger#personligblogger#

nouwblogger#norskenouw#nouwinfluenser#Bente Anita

  • 418 visninger

Liker

Kommentarer

Toril,

Litt av en jobb å pusse opp slik, men tipper det blir kjempefint når dere er ferdige 😊

Ønsker deg en kjempefin lørdag <3 😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no