Villa Solstad: Da var vi jammen i gang!

Da startet vi oppussingen i helga, eller.... følte oss vel mer som Demolission man, and Woman!

På mange vegger er det i skikkelig 70-80 talls ånd, lagt strie. Og den er da overmalt mange ganger, ser det ut som. Deler av stuen, på soverom, og i hele gangen, der ligger den helsikes strien. Og i gang, og soverom, har de også klart å sette opp speil, og de er da limt rett på strien.....skikkelig smart! Når du prøver å få av speilet da, så følger jo strien med! Så ja.....#&*/%!!(¤"§!!!

Men så var jeg innom Maleriket, som jeg kaller det her forrige uke, og der hadde de da, en slags tykk tapet som du bare kunne legge utenpå denne hersens strien da, ikke så dyrt heller, så YES thank you!

Men i går da, når vi skulle prøve å sparkle igjen hullet, etter speil i gangen, type 2x 1 meter, skulle bare skrape litt i kantene, så fulgte jo denne strien med av.....lett som bare det faktisk. Så da strippet Rørlegger'n min ned hele gangen på NO time han. Må pusse litt da selvfølgelig, men da var det gjort liksom.

Vi skal bruke tapeten på strien i stuen altså, orker ikke om det skulle sitte som bare juling der, og det hadde vært veldig typisk!

Ser for meg en litt lys maling i gangen min, med sorte halvblanke lister, og dører. Også må taket males hvitt også.

Må bare bestemme hvilken farge malingen skal ha i stuen først, tenkte å ha samme fargen i gangen også, så det blir litt helhet i dette prosjektet vårt.

Men det er litt vanskelig med denne stue tapeten min da, den er sort i bunnen, med mønster i gull, og sølv, "jeklig" flott, den har jeg slitt for å få tak i, til slutt ble den bestilt fra Litauen faktisk.

Vil ikke ha sort maling på resten av stuen, gull, eller sølv er liksom ikke helt vanlig ;) Så da blir det enten noe brunlig da, eller grått. Verste er at den jeg syntes passet fint, var en sennepsgul farge, men den likte ikke Rørleggeren min, og egentlig ikke jeg heller, så nei.

Hadde ikke blitt så fint i gangen heller tror jeg. Nei det må nok bli en mye lysere nyanse, lander nok sikkert på en fin brun-ish farge tror jeg.

Litt dårlig bilde under her da, av tapeten min, men den har struktur, så gull, og sølv står litt ut. Ble rimelig også da, tilsvarende tapet (som jeg ikke fant!) i Norge koster nok minst1000,- kr rullen, ikke så bred, og jeg betalte ca 400,- kr. rullen, og den er 105cm bred, og 10 meter lang!

Så et lite tips, det går an å bestille tapet fra utlandet, mye, mye billigere!

Jeg fikk hjelp av en dame fra Litauen med bestillingen, og betaling, jeg er litt "Krøkke" på slikt. Betalte vel 300,- kr i frakt bare.

Og det er ikke noen tynn papir tapet altså, skikkelig bra kvalitet. Det er god Vinyl-flizelin kvalitet. Du kan inn å kikke her :https://www.tapetai.lt/

Det er sikkert mange andre nettbutikker i Litauen, og andre steder også, men her kjøpte jeg min tapet.

Jeg bestilte 5 ruller tapet, som er nok til 50 kvadrat, og betalte ca 1800,- kr. + frakt.

Så ja. Halleluja!!Huffda.....der forsvant speilflisene, og strien gitt!!

Kan jo lure på plasseringen av speil her da, helt nede ved gulv listen, men sikkert vært et barnerom.

Dett skal bli Knærtens rom det da, så her blir det sort, sorte vegger, sort tak, jaja, det blir sikkert fint til slutt tenker jeg. Kult da, at han er så bevisst på hva han vil ha :)Bente Anita

  • 441 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Da var dere godt i gang, og de skal bli spennende å følge med i prosessen. Takk for det tipset om den tapen, noe sånt kan jeg kanskje bruke i stuen min 🤔

nouw.com/veralynn
Toril,

Kjempegodt å pusse opp slik at man sin egen personlige stil som man ønsker. Regner med det blir kjempefint jeg 😊

Ønsker deg en kjempefin onsdag ❤😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no