Villa Solstad: Black is the new grey, og "løøøøv" min nye tapet!

Da er soverommet til Knærten i grunnen ferdig det. Mangler gardinstang, og noen knotter på skapdørene, tviler nemlig på at han ville ha hvite porselensknotter med blå blomster på!

Nei, her må det nok bli noen i litt røff stål stil, tenker jeg!

Senga hans har kommet også, (sort selvfølgelig!) men ikke hentet enda da, og venter på Gaming pulten, med led lys må vite.....haha, alt som er viktig for en 13 åring vet du!

Knærten mente nå det han, at : Da kan vi jo bare begynne å flytte da........

Eeeeh....nei, du skjønner det gutten min, at resten av huset skal også pusses opp!

Knærten: Å jaaa....., hvorfor det??

Jaja, det går nå fremover med oppussingen da, tar litt tid, mye elektrisk som må fikses, før veggen på kjøkkenet skal ned, må finne ut hvor strømmen går, og her er det gjort mye rart altså, blir gjerne litt slik i hus fra 70 tallet kanskje.

Men i går da, så fikk vi tapetsert soverommet, farian altså, den tapeten var så mye kulere, og finere da den kom på veggen, enn jeg hadde sett for meg ja!

I dag skal det legges overmal bar duk på siste veggen, og jeg skal male taket der inne også. Det ble fargen lys sand der inne på taket. Da mangler det bare skyvedørene til garderoben. Men det er det 5-6 ukers levering på, så de får vi montere når de en gang kommer.

Taket i gangen er også malt :) Hender jeg er veldig flink, sånn helt på egen hånd.

Også ble det en stoooor strek i regningen i gangen da, måtte legge tapet der også, den over mal bare altså, fordi de veggene ble ikke bra etter skraping, og pussing. Får på duken på veggen der i kveld nå, så kan jeg male veggene der også. Det blir fargen Mohair på veggene, så skal det bli sorte lister, og dører!

Tror det blir skikkelig kult til slutt.


Bente Anita

  • 510 visninger

Liker

Kommentarer

Toril,

Blir kjempefint, og godt når dere blir ferdige 😊

Ønsker deg en kjempefin tirsdag ❤😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no