Utpreget B menneske!

Av og til skulle jeg nok ønske det ikke var slik, men, men.....Sånn er jeg, alltid vært!

Jeg kan sitte oppe, lenge, selv midt i uka, og jeg må opp på morgenen med Knærten.

Og når jeg sier sitter oppe, så er det til alt i mellom kl. 0.30-03.30 ish....

Fordi tiden etter kl. 00.00 går så jækla mye fortere, enn før midnatt, av en eller annen grunn....

Og jeg er ikke trøtt heller, trøtt på morgenen da selvfølgelig. Før i tiden kunne jeg begynne å vaske jeg, sånn rundt midnatt, ingen som gikk i veien , eller noe. Sette en brøddeig sent på kvelden, ikke uvanlig, og den måtte jo stekes også. Og så mange filmer da gitt som går sånn etter kl 12 på natta. Fort gjort å ramle ut på noen nett shopping sider også slik på natta... ;)

Prøver jo å komme meg i seng før kl.01.00 ish.....og som regel klarer jeg det, i alle fall tre dager i uken.

Også er det jo noe med den freden som legger seg over hele huset, etter at alle de andre to har lagt seg, bare jeg våken...beste tiden på hele døgnet føler jeg, nå hørtes det ut som at jeg ikke liker de to andre, elsker mine, men dere som er foreldre skjønner hva jeg mener!!!

Men det er denne følelsen at" huset sover", jeg vet de er i seng, at alt er bra, og at jeg kan slappe av....litt rar forklaring, men jeg tror det er det nærmeste jeg kommer.

Trenger vel ikke så mye søvn da lenger, jeg er jo oppe like tidlig uansett jeg, om det er helg også, kan legge meg 02-03 og gjerne senere også, like tidlig oppe er jeg, kroppen min trenger tydeligvis ikke mer enn en 5 timer med søvn den. Hender noen dager da, at jeg kjenner jeg er trøtt på formiddagen, men det går liksom over, noen ganger slokner jeg bare også da.

Jeg har vel egentlig aldri vært slik at jeg har sovet så veldig langt utpå formiddagen jeg egentlig, har jo hatt barn også da, siden jeg var 18 år gammel, de er ikke kjent for å sove så lenge på morgenen akkurat....! Så har vel blitt en vane.

Jeg lider jo av Søvn apne', stopper å puste i lange perioder på natta, kan være opptil 50 pustestopp i timen, og klart da sover du ikke mye på ei natt! Så jeg sover med C-pap maskin, en maske over munn, og nese som pøser på med luft hele natten, og ekstra mye da når jeg får puste stopp selvsagt, når jeg er flink å bruke den (ikke hver natt jeg er det....) så har jeg jo mye bedre søvn kvalitet selvsagt, da er jeg nok mye mer uthvilt også, og det merker jeg jo. Også snorker jeg også mye mindre etter at jeg begynte med den.

Etter slanke operasjonen har det blitt mye bedre, men jeg skal fortsatt bruke den til ut på høsten en gang, så skal jeg vel på en kontroll sikkert, håpet er jo at jeg kan få slippe å bruke den noe mer da. Nå har jeg slurvet mye med den masken i vår da, så får ta meg sammen bare. Fordi jeg bør være flink å bruke den hver natt, spesielt når jeg har så få timer med søvn som jeg har.


#barebentes#norskenouwbloggere#nouwblogger#kvinneligebloggere#

#natt#bmenneske#instagram#minfamilie#barn#

#nattefred#nattesøvn#søvn#


Bente Anita

  • 208 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Vi er litt like der du og jeg, for jeg kan også sitte oppe til 03:00 og senere selv om jeg skal opp tidlig neste dag. Jeg kaller meg selv et D-menneske 😉

nouw.com/veralynn
Toril,

Hvis der er noe i mellom så er jeg nok det. Var en periode mens jeg studerte at jeg kunne sitte oppe til kl.03.00, men jeg kunne stå tidlig opp neste dag.

I dag kan jeg legge meg tidlig, men liker å sove litt lengre i helgene 😊

Ønsker deg en kjempefin tirsdag ❤😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene


dixierose.blogg.no