Telefon fra smittevern.....Korona!

Ja da kom det litt innpå her....


Når man får telefon på en søndag ettermiddag fra smittevernsavdelingen her i kommunen....ja du blir litt satt ut, det skal jeg love deg!

Hun ringte for å fortelle at Knærten, vår 12,5 åring måtte i karantene!

Du tror det er bare tull vet du egentlig, før du klarer å ta innover deg hva som blir sagt i andre enden av telefonen der...

Hæ......?

Joda, han var muligens smittet med Covid19, fordi en nærkontakt han har vært med i helgen, muligens er smittet. Nå har ikke han vært på noen Halloween eller noe som helst så det er sagt, han har vært på overnatting bare han.

Kjente bare jeg ble litt sånn til og begynne med; Kødder du!

Men så seg det innover da.....jaja, er det nå slik, så er det nå slik!

Det er jo ikke noe å få gjort noe med!

Hva skal man si, eller gjøre da? Får jo bare holde han hjemme da...Men jeg og Rørlegger mannen trengte ikke være i noen karentene......litt uforståelig akkurat den der for meg da!

Og jeg som syns vi har vært så sabla forsiktige, spriter, og vasker, holder oss til noen få nærkontaketer, unngår butikker på de dagene jeg vet det er mye folk, allikevel da....

Men nå skal han da være hjemme fra skolen, i morgen, og på tirsdag, så får vi vel vite om denne prøven til nærkontakten er positiv, eller negativ.

Krysser fingrer og alt som krysses kan da for at den er negativ.

Om den er positiv må vi jo i karantene hele huset her, og testes alle mann også sikkert da......det blir ille! Altså ikke slik at det er værre for oss, enn alle andre som har fått, og har smitte altså!

Minimum 10 dager, og får nå vi Covid alle tre, så blir det jo lengre mest sannsynlig.

Huff, nei nå kjenner jeg at det kanskje holder med negative ting som skjer.

Mest sannsynlig da, så er det ingenting....men tenk om det er!

Så begynner du å tenke.....må ringe dit, og dit, det må avlyses, ringe skole, lærer.

Hva skal jeg denne uken, nå er jo ikke jeg i karantene da, men hvis denne testen blir positiv?

Hmmm, da er det mye som skjærer seg, skal i et møte, har legetime, skal i en begravelse, ja det er mye som må avlyses, men helsen kommer først, i verste fall så får vi nå kose oss hjemme, sammen er vi nå da :) Blir mye spill, Uno osv. Da skal vi kanskje sprette det nye Kinasjakk spillet som står der med plasten på enda!

Nå er Knærten en frisk, og rask ung herremann han, så tenker om det blir en positiv test da, så blir nok ikke han syk, eller noe, men det er nå skit skummelt lell da syns jeg, han er nå vesle ungen min da <3.

Eller tenk om....nei nå får jeg kutte ut!

2020 altså! Håper at 2021 blir et mye bedre år for oss alle,


#koronavirus#barebentes#norskenouw#norskenouwinfluensere#covid19#

#smittevern#influenser#personligblogg#syk#
Bente Anita

  • 2 516 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Å huff så skremmende 🥺 Det er akkurat slike ting jeg tenker på kan skje, at de få jeg er i kontakt med skal få det eller kanskje får det. Får nesten hjertebank bare av å tenke på det. Krysser fingre for negativt svar på prøven 🤞🏻

nouw.com/veralynn
Cindy,

Håper testen blir negativ! 😊

zhuo.blogg.no/
BareBentes
BareBentes,

Ja dette er ikke noe gøy altså, men det skjer jo noen da, og denne gangen var det oss😥 går jo helst bra tenker jeg. Men greit medlem reality check også. Det er mye smitte i Norge nå, og uansett hvor forsiktig du mener du er, så er faren der.

nouw.com/barebentes