Stor, liten, tykk, tynn, gammel, ung..so what?

(Og sommeren kommer før du aner!).

Man føler ofte at man må ned noen kilo til sommeren, den beryktede sommerkroppen! 😂 Det er denne stranda da, enten hjemme, eller på ferie, må jo på stranda. Det er der du ofte kler av deg, og ifører denne kroppen badetøy, helst en "snasen" liten bikini.....med høy skjæring, så de lange flotte beina dine virkelig kommer til sin rett!

Nesten så man kan utvikle dype traumer! Mye fine kropper på ei strand, men til alt hell da, så er det jammen mange som ikke har det helt på stell heller. Og det skaper nesten litt lykke-følelse i kroppen min da, stygt vet du.....! (Om ikke annet, så var nå det en liten trøst!)

På ei strand, ser man mange, og mye forskjellig, kropper altså, noen unge, noen halvunge, og noen gamle, og noen skikkelig godt oppi åra kropper, i diverse tilstander, slanke, skinnmagre, i godt hold, stor, eller liten pondus, formfulle, frodige, runde, kjempe runde, altså helt normale kropper!

Jeg synes frodige kvinnekropper er noe av det vakreste jeg ser, formfulle med bryster, hofter, rumper, og lår...litt sånn moder jord /versus hyper sexy, alltid syns at de er fantastisk vakre, sterke, og flotte. De ser ut som de er ment å gjøre, de er til for, å elskes, for å føde barn, amme barn, være litt sånn Venus aktig. De er designet for å tåle en trøkk, kvinnekropp! (Min mening altså!!! Ikke meningen å fornærme noen!)

Min kropp har vel mest sannsynlig IKKE gått innunder slank-kategorien, men den har nå funket på sommeren også. Har liksom fylt meeeeget godt ut huden min alltid jeg, til de grader også innimellom 🤣 Og det er ikke fordi jeg har hatt mer muskler enn de fleste andre, bare så det er sagt!

Men altså dere, kropp har vi allerede, enten den er slik, eller sånn, og sommeren kommer uansett, så bare ta med deg kroppen din, med bikini, badedrakt, eller hva du nå måtte føle for å kle den i ut, ut på stranda, ut i solen!!

Nå i år, så har jo min kropp minket i løpet av vinteren......første gangen det har skjedd da! Men jeg har jo tatt denne Gbp operasjonen her før jul, så det er borte over 20 kilo. En gang må bli den første for meg også, ikke noe tanker om at jeg ikke kan ha bikini...det har jeg nå alltid brukt, ikke noen tanker på at jeg er for stor, jeg har alltid vært passe, jeg er bra nok, fin nok, tynn nok, vakker nok!

Sommeren 2021 her kommer jeg!

#nouw2020#nouw#nouwinfluencer#barebentes#norskblogger#voksen#personligblogg#sommerkroppen#bikinikroppen#nouwinspiration#stram#


Bente Anita

  • 161 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Det er sjelden jeg er på stranda ettersom jeg ikke har den berømte «sommerkroppen» mange mener jeg burde ha. Dessverre ligger det altfor mange piperensere der å bedømmer og flirer.... Frodige kvinnekropper er vakker, men det er synd ikke alle ser det 🤔

nouw.com/veralynn
BareBentes
BareBentes,
Jeg bryr meg ikke om «piperensere» jeg. Jeg har alltid uansett, om jeg har vært slik, eller sånn, ment at Jeg har vært normal, og det er vi jo ALLE! Så på stranda har jeg vært!
nouw.com/barebentes