sparkling & den nakne sannhet

Sparkling, eller sparkling....(as in english you know....)

Det er nå en kjensgjerning at man ikke blir yngre med årene, og kroppen er vel det beste indisiet på det. Ting er ikke fullt så fast som den en gang var, og der det syns aller mest, er visst der det syns først også , iallefall virker det slik! Jada, nemlig i ansiktet, og på halsen, plutselig oppdager man i speilet at man har fått "kalkun hals" slik litt vabletet greier under der, og du så de ikke i går! Også disse "sinna rynkene i pannen, og mellom øynene.

Så er det jo om å gjøre å få dekt til alt dette da, så man kan late som de ikke finnes, nå tenker jeg ikke å lure seg selv på noe vis, men bare få skjult det litt. Ikke som en del av disse litt yngre damene, som bruker en hel palett med countourings effekter for å få malt på ansiktet, det er heller ikke noe jeg gidder, syns ikke jeg får det til noe særlig heller da. Alt til sin alder osv osv. Og for de som er gode på det, er det sikker kjempe flott.

Jeg har alltid brukt litt sminke, men stort sett bare mascara til daglig, men det holder liksom ikke lenger det.

Så da må det bittelitt mere til , jeg bruker Boots No7 sine hudpleieprodukter til vanlig, noe serum, øyekrem, krem, og nattkrem, og dagkrem....mye krem. Advanced serien er for voksen hud, som trenger ekstra fukt, jeg liker den veldig godt. Jeg bruker også Boots No7 i fondation, mascara, fra Oriflame, som "hærn fløttemeg" må være DEN beste mascaraen jeg noen gang har brukt, anbefales, du kan kjøpe den HER, (akkurat nå er de på 50% også!). bittelitt rouge, og det var det. Føler ansiktet blir litt freshere, uten at jeg ser direkte sminket ut.

daglighuden vedlikehold hverdags sminken

Her var det 0 filter, ikke helt komfortabel med disse bildene, men den nakne sannhet. Nå er det med dagligsminke på det første bildet, og skikkelig morra tryne på det siste! Som du ser ikke noen kjempe stor effekt, men ser litt freshere ut.


#nouw#nouw202#nouwblogger#nouwinfluencer#barebentes#personligblogg#hudpleie#eldrehud#voksenlivet#over50#kvinner#kvinneligebloggere#voksenblogger#dagligsminke#

(Innlegg inneholder ikke betalt reklame.)


Bente Anita

  • 85 visninger

Liker

Kommentarer

BareBentes
BareBentes,
Jada , litt må til. Føles iallefall litt bedre da 😊 Klem fra BenteAnita
nouw.com/barebentes