Sommerferien 2021 i boks!

Yes det er den faktisk, og det er så deilig!

Jeg er sånn som må vite hvor jeg skal, og når, helst et halvt år før ferien starter.

Og så er det jo fortsatt slik da at det er nokså spesielt fortsatt her i Covid-land. Har ventet å sett an litt, sikkert litt som alle andre også har gjort.

Men det blir jo Norges ferie i år også, og det er helt greit det, men det må jo planlegges!

Ideen kom bare litt ut av det blå for en ukes tid siden, satt å så ett eller annet på Tv, fra Nord Norge, vi skal ikke kjøre opp til Nord Norge i sommer da sier jeg til min kjære???? Ja det gjør vi!

Ja vel så da ble det det da, Nord Norge i bil...

Vi er så heldige at min mor, og samboer har en bobil vi har fått låne også, så da var det i boks!

Satt og sjekket litt priser da ser du på overnatting oppover i vårt langstrakte land, og herlighet altså, fy farian det hadde blitt dyrt ja! Men nå slipper vi jo det da, når vi har med oss huset.

Det fine nå er jo at vi kan stoppe hvor vi vil langs veien, vi kan lage mat på eget kjøkken, sove i egen seng, i eget sengetøy, og det er jo bare så herlig.

Og om været viser seg å være meldt skikkelig rævva, så kan vi jo bare ombestemme oss før avreise og heller kjøre nedover i stedet for.

Planen er vel Nord Norge da, kjøre oppover mot Møre i første omgang, få med oss Smøla der min mor er født, også videre oppover, litt etter innfalls metoden tror jeg jeg vi sier.

Det kan bli en utrolig flott tur, jeg for min del har aldri vært lengre nord enn Trondheim, så det blir kjekt.

Ikke nok med det, men i år har vi valgt å dele ferien i to, vi skal ha Nord Norge i første bolk, fra rett etter skolestart, og 2,5 uker, da har vi god tid.

Andre del blir fra 1.august, og da skal vi ha en liten uke på Ramton i Oslo fjorden. Vi har vært der nå i to år, så dette blir tredje gangen vi er der, vi reiser sammen med en annen familie med to gutter , så det blir kjekt for Knærten vår.

For han er ferie, synonymt med Ramton Camping, beste stedet i verden ifølge han da... ;)

Vi har nå de to somrene vi har vært der lånt en campingvogn det første året, det var kjekt, i fjor leide vi oss hytte, kjekt det også, men i år gikk vi for leilighet, helt nede ved brygga, og det gleder vi oss virkelig til!

De to forgående årene var vi da også max heldige med været, var vel det fineste sommer været som var begge de to somrene, så får håpe på flaks i år også, både første og andre del av ferien!

Så da så, da kan nå ferien bare komme for min del da, jeg har det på stell.....i år også :)

#barebentes#norskenouwinfluensere#ferie#ferietid#

#influenser#sommer2021#instasommer#bobilferie#nordnorge#

#ramton#camping#campingliv#bilferie#bobilferie#visitnorway#Bente Anita


Bente Anita

  • 174 visninger

Liker

Kommentarer