Sommerferie er vel, og bra, men skolestart er å OK ;)

Kjenner det blir ganske greit med hverdager igjen.

Koselig med sommer ferie altså, men den blir laaaaang når været er som det er kjenner jeg!

Også er det det der med rutiner, nå kjenner jeg at jeg savner det litt.

Hverdagene nå er litt sånn at jeg sover til jeg våkner, som sjelden er lenger enn til kl.8, eller senest 8.30. Knærten må jeg vekke, han våkner aldri av seg selv, han kan sove hele dagen om jeg lar han få lov! Men senest kl. 12. Da har han gjerne sovet 12-13 timer han!

Savner litt den alene tiden jeg har når han er på skolen, og min kjære er på jobb.

Og jeg savner også litt de kvelds timene uten barn på kvelden. Men nå er det ikke mange dagene igjen til skole start, og når skolen vel har startet, kommer jeg sikkert til å savne sommer ferie tenker jeg ;)

Sammen med at skolen starter, så starter jo mange av fritids aktivitetene opp også, da blir det kjøring, og henting hit og dit, så da går nå dagene.

Da kommer mat rutinene endelig på plass igjen også. Nå i sommer har det vært litt så, som så med spise rutiner, eller spise tider da. Frokost i 12-13 tiden gjerne, også middag i 5-6 tiden, gjerne bare to måltider om dagen, eller en veldig sen kvelds, som da egentlig blir for sen, og ikke spesielt sunn!

Blir spennende med skolestart, skal opp i 7. klasse Knærten da, alltid spennende hvordan det går.

Han gleder seg mest, men gruer seg litt. Tenker at det blir kjekt jeg, han er litt slik at han fungerer best med faste rutiner, og at han hele tiden vet hva han skal, på faste dager, til faste tider.

Nye skrivesaker er kjøpt inn, og nye skoleklær er også på plass.

Alle hjerter gleder seg..... <3

#barebentes#nouwinfluencer#skolestart#flesthverdager#rutiner#norskebloggere#kvinneligebloggere#voksenblogger#familieliv#Bente Anita

  • 118 visninger

Liker

Kommentarer