Slutt på krympedyr i kles skapet gitt!

Ryddet i klær, igjen.

Før, eller frem til jeg ble operert, hadde jeg meget hyppige besøk av Krympedyr i kles skapet mitt! Nå er det liksom slutt på det da....

Så nå har jeg sortert med meget hard hånd, igjen!

Vet du det er ganske deilig, men slitsomt også, når du krymper ut av klærne dine så fort som jeg gjør nå.

Jeg har "overload" med klær så det er ikke noe fare sånn sett, men skikkelig kjipt da, når klær jeg har hatt liggende i mange år, de har ligget der å ventet på at jeg skulle passe i de....også passer de i en liten måndte , så er de for store!

Som da endelig Levis'en i str. 32 smatt på for 4-5 uker siden, nå er den slasen i rumpa, og lårene plutselig. Alle trusene mine har blitt høye så de går under puppene omtrent, og noe rare slengrumpe greier bak.

Men du vet, jeg hadde nye jeg, i en plastkasse, som passet flott, jeg har enda en ladning i en mindre størrelse også....galskap vet du!

Så i dag da så gikk mye "rett og slett" rett i søpla!

Men jeg har gudskjelov noen som er glad for arve litt da, så noen får nå mye klær!

8 stappfulle plastkasser ble til 3 bare. Kastet en full søppel sekk som jeg tenker ikke er noe å ha for noen. En hel sekk som skal pakkes og sendes. Og en sekk som skal doneres bort.

Gikk igjennom nesten alt, fant ut at jeg har pådratt meg en helt syk samling med ytterjakker, det har jeg jo ikke bruk for, så de skal jeg kvitte meg med.

Jeg har også fryktelig mange t skjorter, selv etter at jeg tok ut alle som var for store, og jeg har gitt bort rimelig mange før også.

Fy farian når man begynner å tenke på hvor mye penger som jeg har brukt på klær....som ikke har blitt brukt også da. Og nå kaster jeg, og gir det bort bare....med prislappene på!

Og enda så har jeg igjen noen bager på toppen av klesskapet mitt, mest undertøy, og kjoler der da.

Gidder ikke legge ut så mye til salgs på disse FB gruppene lenger heller, mye arbeid med det.

Og jeg gidder ikke pakking, porto og styr kjenner jeg.

Men nå begynner det å minke litt da på klesbeholdningen min, endelig.

Gøy også når jeg smetter inn i klær jeg ikke har brukt på 15- 16 år......... ja da, jeg har eldre klær enn det jeg i min samling ser du. Jeg jobbet på Pop In for sikkert 22-23 år siden, har fortsatt de lange, nydelige, jule fløyels kjolene mine liggende i en koffert, og et par hele dresser faktisk fra den gang da!

Det er som mannen sier; "Den som sparer , den har!"

Har en Levis bukse, uten stretch vel og merke som er sikkert 30 år gammel, like fin da....målet er liksom å komme inn i den igjen!

Jeg krymper tydeligvis mer i kroppen enn i kilo, sammenlignet med da jeg var på Nimi i ti uker for 6 år siden. Da jeg var ferdig der hadde jeg gått ned ca 11-12 kilo, og jeg er mindre nå faktisk, enda jeg er 6-7 kilo tyngre, men da trente vi så mye, fikk sikkert mere muskelmasse da.

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har trent noe voldsomt til nå faktisk, så må vel begynne snart.

I morgen kanskje.... ;)

Men nå er våren her, da kan jeg igjen gå lange turer med mine hunder.


#barebentes#nouwinfluenser#influenser#klær#krymper#

#gbp#rydderopp#ryddedilla#forstort#Bente Anita

  • 286 visninger

Liker

Kommentarer

Toril,

Så kjempeherlig da 😊 Den følelsen er kjempeherlig, og jeg unner alle den følelsen ❤😊

Ønsker deg en kjempefin lørdag ❤😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no
Konatilmannen
Konatilmannen,

Jeg hadde faktisk en rydde runde i klesskapet mitt. Var kjempe flink å kastet alt jeg kanskje kom til å bruke 😂det ble en hel søppel selkk. Definitivt ikke i manko på klær. Det samme gjorde jeg hos guttene også..

så har hatt en effektiv lørdags formiddag 🤩

nouw.com/konatilmannen