Skikkelige digge lunsjkaker.


Sikkert mye som er mye bedre enn lunsjkaker....men det er jammen godt!

Og har du som jeg medisterfarse i frysen etter jula, så er det ok å få brukt den opp, så da kjører vi en liten hyllest til medisterfarse, og lunsjkaker :)

Propper de fulle med grønnsaker, og pasta, så blir det litt sunnere, også får du mye mat ut av bare en kilo farse. Disse er like gode på brødskiva, som til middag, gode både kalde, og varme.


2-3 kg medisterfarse, 1 pose amerikansk fryst grønnsaksblanding, ca 1 liter ferdig kokt makaroni.

Bland alt godt sammen og stek på middels høy varme.

Nydelig både til middag, og lunsj dette! Det er i alle fall en storfavoritt her i heimen hos oss.

En julevariant, som jeg ofte lager spesielt før jul, men godt hele året, og denne er også knakende god.

2-3 kg medisterfarse, 2 epler, 1-2 pose svisker, 1/2 pose aprikoser (tørkede) finhakk all frukken, og bland i farsen. Stek på middels høy varme.

Det er forskjell på medister deig, og medister farse!

Medisterfarsen er ferdig spedd, og klar til bruk. Om du har kjøpt medisterdeig, så må den spes litt.

På en kilo med medister deig bruker du: 1 ts salt, 1/2 ts malt ingefær, 1/2 ts malt muskat, 70 g potetmel, 6 dl kald melk.

Kjør sammen i kjøkken maskin. Da var den klar til bruk!


#barebentes#personligblogg#blogger#norskblogger#nouwinfluenser#

#julemat#medisterfarse#lunsjkaker#oppskrift#

#svinefarse#jul#



Bente Anita

  • 336 visninger

Liker

Kommentarer

Konatilmannen
Konatilmannen,

Dere er så heldige som får tak i skikkelig medisterfarse. 🥰det får ikke vi tak i her på Vestlandet 😱

nouw.com/konatilmannen
BareBentes
BareBentes,

Ikke noe fra Gilde???? Vi har den, og fra Toten Kjøtt, veldig gode begge to.

nouw.com/barebentes