Skal stemme ja!

Selvfølgelig skal jeg stemme!

Det er ikke noe alternativ der nei, har stemt ved alle valg siden, jeg ble 18.

Kanskje ikke alle ganger jeg har brukt hode helt, i forhold til hva jeg har stemt kanskje men.

Men når jeg hører unge , voksne sier de ikke gidder stemme.....ja nei, da blir jeg litt oppgitt altså!

Hvorfor stemmer dere ikke????

Deres mening teller jo! Men når det sitter på 10 000 vis av unge mennesker å kanskje tenker det samme, og kanskje hadde stemt på samme parti også....selvfølgelig har det da betydning!!!

Tenk sjøl!

Og....det er pokker ingen selvfølge å få lov å stemme altså, ikke om du er kvinne da.....vi har ikke hatt stemmerett så lenge i Norge heller faktisk!!!!!

Så er du kvinne, gå å stem!!!

Det er liksom ikke så vanskelig å sette seg bittelitt inn i hva de forskjellige partiene står for heller....det finns jo i dag mange slike "parti-finnere" på nett, der du legger inn hva som er viktig for deg, også kommer det jo opp da, hvilke partier som mest sannsynlig er det du burde stemme på. Verre er det jo ikke!

Om du har bare en sak du brenner for, så er det nok et parti som passer deg da også!

Er du ung voksen , med barn, hus og familie....ja da er det jo viktig for deg hvilken familiepolitikk som føres i Norge da....hvor høy barnehageregninga er, renta på huslånet ditt.....hvor mye skatt du skal betale, om barna dine skal få gå på en god skole, om du selv har en trygg og god jobb, med en lønn du kan leve av!

Skal man kunne handle trygg , god Norsk mat i butikkene, vil vi ha norsk mat???? Vil du som noen partier mener, gå over til å spise innsekter, og div snadder??? Hvor dyr skal strømmen være, og vil du ha " grønt skifte"??? Vil du heller sykle, enn kjøre bil ? Skal vi ha et greit helsevesen her i landet.....

Ja masse greier som faktisk ER VIKTIG for deg også!


Jeg vet hva som er viktig for meg!

Og i år så hadde jeg litt flere saker på lista mi enn før også, fortsatt mye av det samme, men jeg syns denne Vindkraft utbyggingen til lands, og til vanns bla. er helt hinsides galskap i Norge.

Innvandring er viktig, Norsk råderett er viktig, matpolitikk, og landbruk er viktig, Oljenæring er viktig, Helse politikk er viktig, nedleggelse av distrikts sykehus er viktig, familiepolitikk er viktig, ja det er mye som er viktig!

Og jeg vet hva jeg skal stemme! Og det blir IKKE rødt for å si det sånn!

Men du bør finne ut hva du skal bruke stemmen din til også! Ikke la vær å stemme, et eller annet part har noe av det du syns er viktig i sine valgløfter ser du.....

Og husk: Din stemme ER VIKTIG!!!


#barebentes#norskenouwinfluesere#valg21#stemmerett#nouwblogger#

stem#politikk#frp#Bente Anita

  • 0 visninger

Liker

Kommentarer