Savner lille gutten min

Min lille Chivaz, min lille Chihuahua gutt har flyttet.

Vi har jo to hunder, og lille Chivaz på 3,5 kilo, og blir 6 år i November. Fiona, vår andre hund er 3,5 år, hun er en stor BoerBoel tispe på 60 kilo.

Så størrelsen på disse to hadde etterhvert blitt litt problematisk, i forholdet den i mellom. Det har vært litt sånn at Chivaz har gått litt smygende rundt Fiona.

Og det skal sies at det har vært noen sammen støt. Og da kom selvfølgelig Chivaz litt dårlig ut. Det har vært noen turer til veterinær!

Jeg ble litt engstelig for at det til slutt skulle ende riktig ille med disse sammenstøtene til slutt. Også når Fiona har hatt løpe tid så ble det sånn at han ikke kunne være hjemme, ble fryktelig uholdbart at han skulle måtte være borte i Tre uker to, ganger i året. De er litt sjalu begge to, selv om de var gode venner også.

Så fant ut at det hadde vært best for begge om de var «alene hunder». Så Chivaz har da flyttet til en av mine søstre. Han har det kjempe godt der, tror han blir bortskjemt etter noter!

Han får være eneste hunden, og mannen i huset.

Men savnet er der!

Han har vært lille bebisen min helt siden han kom til meg vet du. En liten logrende glad gutt, er han, alltid over lykkelig hver gang jeg kom hjem!

Men jeg vet han har fått det godt, og at dette var det beste jeg kunne gjøre for han også!

Men jeg savner deg lille Chivazen min!

Vi savner deg alle sammen ♥️

# barebentes#nouw#chihuahuapuppy#

#chihuahua#hund#savn#chivaz#

#instahund#Bente Anita

Liker