Problemet klær- etter GBP operasjon.

Ja for det blir jo et problem det, etter hvert.

Kommer jo an på hvor stor du er i utgangspunktet, og hvor fort du raser ned i vekt da selvfølgelig.

Men jeg var ikke så veldig stor, rett over 100 kg, og jeg raser ikke ned i vekt heller, her går det sakte ,men stadig vekt nedgang hver uke, ca 7-800g ned.

Kroppen minker fort i cm da. Og det merkes jo godt. Å minke en kles størrelse ned, er ganske mye egentlig, i allefall merker jeg det godt.

Jeg merket det først med trusene mine.....jeg har hatt en forkjærlighet for Sloggi truser, nesten hele mitt voksne liv, ikke akkurat de mest Sexy trusene , men de beste, og og behageligste, og holdbare som tusan!

Merket at det ble litt sånn sleng baki rumpa, ved låret liksom, den satt ikke liksom inntil lenger, også ble de plutselig så sabla høye i livet, så da skjønte jeg at magen hadde krympet ganske greit, selv om jeg ikke så det selv.

Så da hadde jeg en liten opprydning i truse, bh skuffen i dag, gikk sikkert 15 bh'er over "Gi bort-sekken" , noen med lappene på også, og minst 25 truser, det er jo en hel liten formue bare i undertøy!

Nå er det ikke slik da at jeg ikke har mer undertøy.....hu derre "horder'n" her vet du, hu har tatt vare på alt, og da mener jeg alt av undertøy, som jeg har kjøpt uten å prøve de siste 20 årene, også alt som har blitt for lite. Så jeg har undertøy til mange kilo nedover enda.

Og det samme gjelder jo klær, buksene mine ble så romme, at jeg måtte begynne med belte, også ble beltene for store, siste hullet var nådd liksom.....aldri opplevd før!

Grave frem mindre bukser da.....i fra alle disse kassene mine med klær!

Og ja da, har bukser også jeg til en del str. mindre ja. Smatt på en Levis jeg aldri hadde brukt en gang, ja nå er det ganske mange av mine bukser som aldri har blitt brukt da....

Men det er jo litt gøy da, det er deilig å rydde vekk tøy som er for stort, døtte det ned i sekker, skal aldri frem igjen!

Jeg har ganske mye klær, alt jeg har i skapet mitt akkurat nå, og jeg har rydda ut godt over dobbelt så mye her rett etter jul også, er jo på vei til å bli for stort, alt jeg har i plastikkboksene vil vel passe fra neste måndte, og frem til sommeren.....men da må jeg nok ut å kjøpe meg litt nytt tror jeg. Hadde ment jeg ikke skal handle noe særlig denne sommeren da, for jeg vil jo da fortsatt krympe en del til, men vi får nå se.

Det jeg syns er litt trist, er at jeg har så mye klær som jeg egentlig aldri kommer til å få brukt, i det hele tatt, fordi de blir for store. Har en liten plan oppi hodet mitt om at jeg skal sy om/inn noen av de jeg sliter mest med å kvitte meg med da men....

Jeg har så mange lekre kjoler, både lange, og korte, selskapskjoler, og cocktailkjoler.....akkurat som jeg er i mange cocktailselskaper...! Ja jeg har kjoler til en hver anledning kan du trygt si! (har drevet nettbutikk med kjoler)

Er nå i grunnen spent på bunaden min til 17.Mai.....den har jeg ikke brukt på mange år, skal se den må syes litt inn ;)

Og det skal sies; jeg syns det er skikkelig rart det der å ikke være en Plus size dame lenger....jeg tar meg selv i å automatisk kikke på Plus size avdelingen, når jeg er i butikker...også kommer den sakte snikende den tanken på at; du trenger ikke handle her lenger Bente!

Det er skikkelig digg, rett, og slett!

#barebentes#nouwblogger#gbp#gbpoperasjon#slankeoperasjon#

#klær#plussizeklær#Bente Anita

  • 609 visninger

Liker

Kommentarer