Oppdatering Gbp operasjon 8 uker siden.

Tenk at det er 8 uker siden operasjonen min allerede.

Ja det går fort altså!

Og nå er vi gudskjelov snart kommet i midten av Februar også, ikke lenge til våren, som er høyt etterlengtet for meg.

Ja oppdatering ja, snakker meg nesten bort i vår "yrsle"..... Jo det går fortsatt veldig bra ja, ikke noen problemer, ikke noen "vondter", nesten så det går litt for bra kjenner jeg....


Og HURRA!!!!!

Jeg er endelig under 100kg!

Altså tosifret på vekten! Det var noen år siden sist det altså!

Det går ikke fort nedover, litt under en kilo i uken minker jeg. Men så tenker jeg at; herregud det er ca15 uker til sommeren........yes!

You do the math!

Så det er i grunnen helt greit, jeg håpet jo også på at det ikke skulle gå så fort, og dette går mer enn fort nok skal jeg si dere, jeg smører hud, mageskinn, pupper, og grevinneheng, og jeg merker jo at kroppen krymper fortere enn hva kiloene tilsier egentlig.

Underkroppen krymper fortest, rumpe, og lår er snart "ikke eksisterende". Overkroppen har krympet sammen den også, men litt saktere, Bh størrelsen har gått fra 90e, til 80 d, så ja.

Jeg har fått rynker på magen, fortalte mannen..... ;)

Jeg tåler fortsatt alt, med unntak av potetgull.......som jeg elsker! Problemet er at jeg klarer ikke å spise lite nok, og med lite nok mener jeg 7-8 flak.....det er det jeg tåler liksom. Men jeg da, av gammel vane, putter innpå sikkert det 3 dobbelte, og det går galt, hver gang, (som i 2 ganger).

Potetgull har alltid vært min store last, jeg har aldri vært spesielt glad i søtsaker, men salt derimot...... Tror jeg har funnet en løsning da, lagde eple skiver, tynne tørkede, grådig godt!

Så jeg har blitt flinkere til å spise oftere, og mindre i gangen.

Jeg må passe på hvor mye jeg spiser, det går ned mer enn de to desiliterne nemlig, men jeg blir dårlig etterpå da, så greit å holde seg innafor, fordi det er såpass ubehagelig, at jeg gidder ikke trigge den.

Prøver å spise det samme som resten av familien spiser til middag, jeg velger bort poteter, og ris, pasta også, jeg har gått til innkjøp av Shiritake nudler, tror jeg de heter fra Tights.no, de har mye mindre kalorier, og nesten uten karbs, ikke dyre heller.

Prøver å spise rent kjøtt, eller fisk, med sunne nyttige grønnsaker, bla. Brokkoli, blomkål, løk, avocado, tomater, grønnkål, paprika, sopp, gulerøtter. Elsker grønnsaker, så av og til, så må jeg huske, og spise proteinene først, og ikke spise meg mett på grønnsakene.

Sliter fortsatt litt med å få i meg nok proteiner, og det er ikke så enkelt. Skal ha ca 60 g proteiner på en dag, når du vet at det er ca 16 g protein i en burger på 100g....og jeg får plass til kanskje ikke hele den burgeren....

Problemet er ikke å finne matvarer med høyt protein innhold, problemet er å få plass til det...

Nye favoritten har blitt Peanøttbutter, på lomper, på riskaker, på osteskiver, jeg som knapt hadde smakt det før nå etter jul!

Spiser også mye egg, ost, bare kjøttpålegg, får fortsatt dårlig samvittighet når jeg mauler kjøttpålegg...henger i den fra barndommen gitt, "Du skal ikke maule pålegg, ei skive er nok!"

Jeg spiser kjøttdeig, stekt, med krydder, og smeltet ost på, mye kylling, og fisk, fisk er vel det magen tåler aller best, den sklir bare ned. Kjøtt, som i biff er vel det jeg sliter mest med, det går ned, men må tygges til mos omtrent, og kjenner jeg blir fryktelig fort "full" i magen, så en biff for meg er kanskje max 70-80g, og da er det også max ja.

Også vann da, sliter litt med å få nok av det også, fortsatt, ikke hver dag jeg klarer, eller husker rettere sagt å drikke nok, men jobber frenetisk med saken!

Nå har jeg nå fått prøvd ut alkohol også.....nesten litt synd da, men det gikk også utrolig bra, Mohitos, 2 stk. og Galliano shot gikk ned så det suste, uten at jeg gikk i dørken også, var i uforskammet god form frem til den lyse morgen faktisk, og dagen derpå også.

#barebentes#nouw#norskenouw#gbpoppdate#gbpoperasjon#gbp#slankeoperasjon#

#slanking#livetettergbp#vekttap#vektnedgang#slanking#


Bente Anita

  • 1 081 visninger

Liker

Kommentarer

Konatilmannen
Konatilmannen,

Så innmari flink du er 😍😍heier på deg . Jeg er så avhengig av brus og chips 😉spiser ikke så mye av gangen ..but still .. må ha 😉hva heter de kjeksene du har bilde av ? Såg veldig gode ut 🥰🥰

nouw.com/konatilmannen
BareBentes
BareBentes,

Det er epleskiver 😊😊😊

nouw.com/barebentes
vibeke
vibeke,

Flink du er! Du når nok målet ditt 🤗

nouw.com/vibeke
BareBentes
BareBentes,

Takk, jeg prøver 😊 Men joda, jeg gjør jo det til slutt 😊

nouw.com/barebentes
Shining
Shining,

Superbra jobbat av dig🌹

nouw.com/shining