Noen tanker på en onsdag.

Jeg tenker, at jeg er møkk lei nå, virus, muterte virus, munnbind, kohorter, 1 m regel, 2 meter.... og alskens skit knyttet opp mot pandemien.

Jeg bruker munnbind, og overholder alle regler og slikt jeg altså, men jeg er så leiiiii!

Jeg skal ha min sprøyte (under myyyyye, og høy tvil!) neste onsdag, så da har nå jeg gjort mitt da.

Jeg tenker, at jeg gleder meg til sommeren, våren var her en snar tur, den uken som var. Men i dag er det surt og kaldt, meldt litt snø også, men bart og opphold enda da. Rakk faktisk å få litt soleksem....tyder på varmt og solfullt vær!

Tenker at jeg er så takknemlig fordi jeg har så fin familie, det har vært et par turbulente uker nå, og det varmer at mine nærmeste bryr seg.

Jeg er overlykkelig fordi jeg skal bli bestemor til ei lita jente til høsten, rosa garn innkjøpt, og strikkepinner går flittig. Og jeg er glad for at formen til min datter er fin, og at alt går bra der oppe.

Jeg tenker at jeg er så heldig, at jeg har verdens snilleste mann, venn, og kjæreste, du er den som får dagene mine, og livet mitt til å henge sammen!

Jeg tenker at jeg er så takknemlig for at helsen er bra, vært til en liten check i dag faktisk, blodtrykk og alt er fint, hatt litt lite energi, og litt "mental kollaps" uken som har vært, men det er grunner til det.

Tenker at jeg er glad for at vekten går nedover, og nå er det 20 kg mindre av meg, på 4 mnd, og det merkes det altså, alt blir lettere, kan ikke huske sist jeg hadde så liten bukse str. faktisk!

Tenker at jeg gleder meg masse til å flytte til sommeren, vi har to eneboliger på gården, så vi skal bare bytte hus liksom, men gleder meg masse, vi får bedre plass, og det skal pusses opp en del også før flytting. Og de nye hvitevarene....som er sorte.... ankom i dag, en måndte før de skulle da men.... men greit med alt som er i hus! Gleder meg til det.

Jeg tenker at jeg er heldig, jeg har mennesker i livet mitt som jeg setter utrolig pris på, som jeg omgås daglig, og som er fantastiske.

Tenker helt på tampen her, at det er fint at vintersesongen i Hemsedal varer i 2 uker til bare.

Også igjen da....Jeg vil ha sommer

#barebentes#nouw#kvinneligenorskebloggere#norskebloggere#tanker#livetskjer#korona#koronavaksine#sommer#hverdagslykke#tilfreds#
Bente Anita

Liker