Jeg vil danse mot vår.....snart!

Tenk om det bare kunne blitt vår nå snart!

Jeg er ikke noe vinter menneske kjenner jeg, og det blir værre for hvert eneste år også.

Nå er vi da i midten av Februar.....1,5 måndte da, så er vi der snart.

Gleder meg fantastisk til å slippe tykke vinterjakker, og støvletter som ikke er det minste fancy, men bare veldig varme!

Jeg vil bruke sko, joggesko, og lange fine støvletter. Jeg vil ha tynn jakke, og slippe ull under alt som er, ikke for det altså Kari Traa ull, er ikke så verst det, men jaja....

Tenk å kunne få slenge på seg ei tynn jakke bare, å gå ut!

Elsker disse lange over-kneet støvlettene, har de i en del varianter må jeg innrømme, og jeg syns altså de er så utrolig flotte, både til kjole, skjørt, og til dongeri blant annet, antrekket får liksom et helt annet utseende med flotte støvletter.

Og kjoler, jeg digger kjoler, går ikke så ofte med de, men skapet mitt forteller en helt annen historie, sikkert noe med at oppi Hemsedal, der jeg bor, er det ikke akkurat kjole vær mesteparten av året dessverre! Her er det vinter, beinkaldt, og bare ull og bobletøy som fungerer!

Alltid deilig å tenke på at våren snart er i anmarsj, rydde bort det tykkeste vintertøyet, (og ull....!) ta frem litt tynnere gensere, og jakker. Med våren så kommer det også nye fargepaletter som er så fine, jeg er nok litt avhengig av farger tror jeg.

Ikke lenge til nå da, at man kan sette sammen antrekk i litt lettere fargetoner, elsker gult i alle varianter, lyse grå, fersken farger, lyse mosegrønne, beige toner, klare røde er også utrolig flott.

Samtidig som jeg er veldig sort, alt er liksom trygt i sort.

Funnet meg noen favoritter jeg trenger til våren, må definitivt ut å kjøpe meg et nytt dongri skjørt, jeg vil ha en lekker gul kjole, en brun veske trenger jeg også. Og favoritten i år tenker jeg er nye hvite Hoka joggesko, de er bar så fine de skoene, og de er gode på foten.

Ellers så har jeg godt med sommer tøy i disse boksene mine, somrene er korte i Norge, så det holder jo sikkert det jeg allerede har.

#barebentes#nouw#vårmote#snartsommer#insta_piq#influenser#

#vårklær#nyeklær#norwegian#norwegianblogger#Bente Anita

  • 196 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Hadde ikke hatt noe i mot å danse mot våren allerede nå, men det er en dårlig ide for her laver snøen ned i dag 😉

nouw.com/veralynn
Konatilmannen
Konatilmannen,

Jeg liker vinteren ❄️❄️Men hater å fryse dårlig kombo 😉

Men nå gleder jeg meg virkelig til sommeren❤️❤️Sol ,varme ,ssommerklær, sene kvelder med vin og kos ❤️❤️

nouw.com/konatilmannen