Jeg trenger det!

Jeg har min årlige depresjon.

Den kommer hvert eneste år på denne tiden, det våres litt ute, sola titter frem, og vi får noen veldig varme fine dager, så skyer det over igjen, også kommer det mere snø!!!! Jeg faller sammen som et korthus vert eneste år! Evig vår optimist! Jeg klarer ikke innfinne meg med at i Hemsedal kommer ikke våren før langt uti Mai, noen gang!

Og da i kjølvannet av dette kommer trangen til å reise...jeg vil til varmen, til solen. Men nei det kan du

ikke, det er Klin Kokos Umulig Det!!!

Men det er det jeg faktisk trenger!

Fytti rakkeren ....jeg er så møkk lei Covid , Korona, Lock down, munnbind 1 meters avstand, møte restriksjoner, kohorter, hold deg hjemme, kan-ikke-reise- og alt dette dritet!

Vel og bra med vaksiner, om den nå kommer til å virke noe særlig da, men det går jo alt for treigt.

Jeg har veldig behov for å reise, jeg vil reise dit jeg vil, helst til andre siden av kloden, helst der det er azurblått hav, og varmt!

Kunne faktisk til og med, nøyd meg med en uke i Spania akkurat nå faktisk....ille!

Så lenge jeg kan huske, så har min familie vært på minst en utenlandstur i året, nå er det 1,5 år siden sist.

Det er fint i Norge altså, men det blir ikke helt det samme da kjenner jeg! Ikke mye verken varme, eller hav i noen som helst farge der jeg bor.

Jeg vil til Caribien jeg, bade, sole meg, spise deilig mat, paraplydrinker, rom, all inklusive, få ferdig laget middag, lunsj, og frokost hver eneste dag.....

Gå i tynne, luftige sommerkjoler over solbrun hud, som dufter av solkrem og varme. Få litt sand mellom tærne, bikini antrekk, gå i sandaler, eller barbent, sitte på terrassen på kvelden og se solen gå ned i det Karibiske hav....

Fy farian jeg lengter sånn etter å få reise igjen, ta med Knærten på 3ukers ferie med sol, og bad, det hadde han digget rått!

Nå skjønner jeg også, at det aller mest sannsynlig IKKE kommer til å bli noen utenlandsferie i 2021 heller, og sommer ferien er jo allerede planlagt den, i Norge.

Problemet med Norge som oftest, er at det blir ikke særlig varmt, og om det blir det, varer det sjelden mer enn et par dager i slengen, hender vi har noen år som vi har eksepsjonelt varme somrer, slik som sommeren for tre år siden da, men det skjer jo ikke igjen så snart tenker jeg! Vi får prise oss lykkelige for at sommeren ikke blir avlyst , håper jeg da!

Vi får pakke godt med klær, pakke bobilen, myggspray, og dure mot Nord Norge når ferien kommer.

#barebentes#sommer2021#nouwinfluenser#korona#koronavirus#covid19#lei#

#caribbean#caribbeanfood#caribbeansea#vacay#ferie#Bente Anita

  • 276 visninger

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,

Karibien... det hadde vært noe! 🍹🥥

nouw.com/vibeke
BareBentes
BareBentes,
Ja det hadde vært helt innafor for meg i alle fall 🌞🌞🌞
nouw.com/barebentes
Toril,

Kjempedeilig å drømme om varmen. Det er meldt det samme her også 😒 Nederlag etter vi har hatt det så fint i noen dager når. Det er faktisk meld farevarsel for snø i Trøndelag! Så til helga er det meldt mildere igjen.

Lengter etter å reise jeg også ja, og drømmer meg bort i gamle sydenbilder.

Ønsker deg en kjempefin tirsdag ❤😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no