Jeg lovte, også gikk det til h"#'*"%&e!

Mitt eneste nyttårs forsett i år er å ikke ha noe nyttårsforsett!


Slike "forsetter", og spesielt nyttårsforsetter har det med å ikke klare seg særlig langt inn i det nye året.....ja jeg har personlig erfaring med det ja tenk!

I stedet for skal jeg heller gjøre mitt aller, aller beste med litt små greier. Starte med å spise mye mye sunnere, jeg skal vel spise mer fisk, fordi det tåler jeg bedre enn rødt kjøtt da, jeg skal slettes ikke slutte å spise kjøtt nei, jeg elsker kjøtt, men smette inn et ekstra fiskemåltid i uken skal jeg få til!

Mere frukt og grønt, er veldig glad i grønnsaker, men frukt er jeg skikkelig dårlig på!

Jeg skal kanskje og muligens ikke kjøpe så mye klær.....omsøm er jo så "In" og jeg har masse jeg som kan syes inn, eller om. Nå går jo jeg ganske fort ned i vekt utover, så spørs om jeg må la meg selv få lov til å handle noe undertøy etter hvert da....en dame må jo få fornye seg bittelitt syns jeg ;)

Jeg skal ikke bli noen trenings fantast, har ikke de anleggene dessverre! Men jeg har nå gravd fram spinning sykkelen min da......får passe på å ikke få slik "Segafu" å da. Stramme opp litt der det trengs vet du. Men jeg skal ikke lage noen plan om at dette skal skje den , eller den dagen, eller så, eller så lenge, jeg skal sykle når det passer seg sånn jeg, om det blir i to minutter, eller en halv time, se det får vi ta som det kommer.

Jeg mener selv, og tror at jeg skal klare å la vær å "hamstre" så mye mat, tilbud, eller ei! Der er jeg ram altså, skulle tru jeg var vokst opp under krigen eller noe, har et aldeles sinnsykt hamster gen! Og nå, så er vi sånn i grunn en voksen mindre i matveien også....jeg spiser jo barne porsjoner, det må jeg klare å ha i bakhodet! Her i heimen er det altså velfylt i alle tre frysere, fortsatt etter jula! Nå er de ikke like store alle disse tre, men uansett, det er jo bare tull!

Jeg lovte meg selv at jeg IKKE skulle kjøpe sko dette året.....men dessverre så har jeg allerede gått på en smell der, med tre par nye støveletter......er det mulig da! Ja så det gikk lukt åt helvete! Men jeg får love meg selv og ikke kjøpe flere da......men sko og støvletter er min "Akilles" har null, zero motstandskraft! Men, jeg skal også prøve å kvitte meg med noen av de parene jeg allerede har, som neppe noen gang kommer til å bli brukt.

Jeg skal bli mye snillere med meg selv, ikke være så selvkritisk, jeg er fin nok, jeg er pen nok, jeg har fin nok kropp, (blir i allefall) ingen er som jeg faktisk, jeg er "one of a kind", jeg er unik, jeg er gavmild, jeg er omtenksom, jeg er super bra som jeg er!

Også, i år da, så skal jeg for helsike øve veldig på å gi blaffen i hva andre mener om meg, om hva jeg sier, og om hva jeg gjør. Jeg er voksen, jeg bestemmer helt over meg selv, jeg er fullt ut i stand til å bestemme hva som er best for meg! Det er helt tullete at det skal ha slik virkning på meg og min selvfølelse, jeg er jo bra, jeg er jo for helsike kjempe bra!

Jeg tenker det at 2021 er mitt år!

Så kom igjen 2021, jeg er klar for deg, pokker jeg er klar som et egg, aldri vært klarere!

#barebentes#norskenouwinfluensere#nouw#influenser#mittår#

#selvtillit#fff#skogal#nyttårsforsett#sko#sunnere#sunnerelivsstil#

#sunnerekropp#


Bente Anita

  • 532 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Nyttårsforsetter har jeg sluttet med, for det er som du sier de holder ikke spesielt lenge. Det blir ikke så mye impulskjøp på meg nå, for det har jeg ikke penger til nå. Vinja’s veterinærutgifter har satt en stopper for det. Jeg kan derimot legge om kostholdet mitt, noe jeg allerede har begynt med. I dag blir det laks med grønnsaker, mmmm 😋

nouw.com/veralynn
BareBentes
BareBentes,
Har egentlig ikke råd jeg heller faktisk! Men de støvelettene var altså på salg 😉
nouw.com/barebentes