Jeg kan være Himmel og helvete, og alt på en gang!

Jeg er ganske grei.

Jeg er meget lett ledet, ikke vanskelig å få med på noe som helst, har motstandskraft som ei "spikjifisle", og legger meg lett helt flat!

Det er ikke den ting jeg ikke ville gjort for deg, om du var grei, og snill med meg.

Jeg hadde glatt gått igjennom "ild & vann" jeg, for de jeg elsker.

(Selv om det i etterkant har vist seg at det ikke alltid var videre lønnsomt da, om man skal tenke slik!)

Men jeg er ikke spesielt vanskelig nei,; Bente skal vi ha god middag og fest i helga?.......JA! ;Bente har du ikke lyst å hjelpe meg litt med noe?.....JO!

;Bente jeg ønsker meg noe fint, kan jeg få det?....JA!

Jeg er fryktelig dårlig på å si nei til de jeg er glad i ja.

Men det kommer an på!

Det kommer an på hvem du er, hvordan du oppfører deg, det kommer an på hva jeg tenker om deg, det kommer an på hva det dreier seg om, og det kommer an på hva det gjelder.

Om du er et menneske i min indre sirkel, så er jeg mest sannsynlig glad i deg på ett eller annet plan, da har jeg mest sannsynlig respekt for deg, og du for meg da selvfølgelig. Da har du muligheter, om jeg skal si det sånn.

Men kommer du utenfra, og du er noen jeg ikke kjenner, eller ikke har noe behov for å kjenne heller (Jada, vi har slike mennesker alle sammen....!) og du forventer noe av meg, ja da skal du sannelig gjøre det på rette måten!

Mulig jeg har blitt skikkelig gammeldags altså, men fy F....så mye frekke folk det finns! Mange er så ufysne i språkbruken, og så frembusende og ufine at jeg får alle piggene ut bare de prater.

Er det noe graverende feil med den generasjonen som er unge voksne nå? Har de gått glipp av noe på veien der mellom barn, og ferdig voksen?

Hadde noen av de jeg har oppfostret oppført seg slik mange gjør, da hadde jeg tatt de fatt altså!

Altså, de eier jo ikke normal høflighet!

De eier ikke normal folkeskikk!

De har rett til å være stygge i munnen....mot alle!

Jeg kjenner jeg fikser slike mennesker fryktelig dårlig, hadde en selger på tråden her i formiddag, skulle selge meg reklame for et firma jeg ikke lenger driver....han var altså så ufin, og frekk, tilslutt brølte jeg bare at jeg skal "Ringe sjefen din!" (Da falt jo jeg ned på hans nivå...men gud hjelpe meg så provosert disse menneskene kan få meg!)

Ringte til et kundesenter her for noen uker siden også, jeg har et abonnement som er oppsagt, i sommer faktisk, men som bare fortsetter å komme, med nye regninger da selvfølgelig! Og jeg fikk beskjed av en ung mannlig servicemedarbeider om at det hadde jeg ikke! Fordi nemlig at jeg bar løy, fordi nemlig de tar opptak av alle tlf. samtaler, og av meg hadde de ikke opptak, og jeg kunne slutte å være så påståelig nemlig, og det var jeg som var ufin og frekk nemlig!!

Herregud, jeg kom altså nesten ikke til orde....for å forklare at jeg hadde sagt opp pr. mail....nemlig!

Og fått bekreftelse på at det var oppsagt også....nemlig!

Trenger de spesielle ferdigheter utenom å være naturlig frekke disse som skal jobbe med salg/marceting?

Nå virker det som at jeg mener alle unge er slik, og slik er det jo ikke. Jeg kjenner mange unge jeg som er kjempe hyggelige, oppegående unge, og høflige! Bare det at disse ufysne drittungene ødelegger for de som er skikkelig oppdratt!


#barebentes#nouwinfluenser#influenser#oppførsel#ff#followme#oppdragelse#

#norskenouw#ff#instafollow#tagforlikes#followback#


Bente Anita

  • 228 visninger

Liker

Kommentarer