"Ikkebligammelogrynketealtforfort" dag!

Ja da var det dags igjen da! Månedens beste dag.


Hudpleietime, etterfulgt av fotpleie. Koser meg så mye at jeg nesten sovner når jeg ligger der.

Det er godt å ta vare p�� huden sin, jeg har alltid vært flink til det, men det er vel i grunn ikke før etter fylte 50, at jeg har tatt hudpleie jevnlig, men det gjør så godt for huden, og det er så deilig å bli puslet om!

Merker stor forskjell fra da jeg begynte, og til nå ja. Jeg vil vel, og har vel allerede fått litt "løshud" etter operasjonen min, men jeg føler at jeg får det til å ikke bli så ille som det faktisk kunne vært, takket være gode, og mye hudpleie preparater da!

Min hudpleier Susann skryter nå av huden min, at jeg har god elastitet, fin glød, og veldig god hud til å være 56 år gammel da. Og etter en time på benken hos henne har jeg jo baby hud rett, og slett! Fått Gudinne behandling i dag, skal virke litt som en botox behandling.....uten nåler da ja, så nå skal du se det blir greier ;)

Fotpleie har jeg gått til i mange, mange år, avhengig blitt av det, klippet, filt, pusset, og massert, er de mine undersåtter. Nå kan jeg stryke mannen oppetter leggene uten at det rasper i kveld.

Jeg tenker litt slik jeg da, ikke drikker jeg, ikke er jeg ute på livet, ikke reiser jeg noen steder, ikke handler jeg noe særlig klær lenger heller, jeg sløser ikke bort penger i hytt og gevær. Så da kan jeg med meget god samvittighet bruke litt penger på meg selv.

Også tenker det, at jeg har fortjent det!

Og jeg liker å ta vare på kroppen min, og huden min må ha litt ekstra pleie etter at (til og med) jeg blir eldre. Dagen skal avsluttes med en dusj, og resten av kroppen skal få masse oljer, og gode kremer den også. Ser nesten ut som både mage, og pupper følger godt med, sånn i forhold til henge skinn da, og det er jeg takknemlig for.

Jeg er ikke sånn at jeg skal holde meg ung til evig tid, og for enhver pris, men det er nå greit å gjøre så godt man kan da, eller?

For rynker har jeg, jeg har rynker på magen også, jeg har pigmentflekker i ansiktet, jeg har noen tiger-striper her og der. Men jeg er 56 år da, fortsatt, jeg har ikke noen problemer med at livet har satt sine spor.

Jeg gidder ikke se ut som ei satt gammel kjerring, med rosin hud, og rynker som dype daler, bare fordi jeg er over 50 liksom, det er jeg faktisk ikke gammel nok til!

Og en ting til, jeg gjør det for meg selv, ikke for at andre skal syns jeg er fin, det blåser jeg i. Og mannen min syns jeg er fin, og elsker meg uansett, så det er kun for meg....skikkelig EGO!

#barebentes#influenser#nouwblogger#norskenouwinfluensere#

#hudpleie#hud#tavarepådegselv#spadag#hudogfotpleie#

#hudabeauty#holdesegung#ego#


Bente Anita

Liker