ikke helt perfekt ....men nesten

Ja det vil jeg jo gjerne tro....men er det noen som er perfekte?

Ikke jeg, og er jammen ikke sikker på om jeg kjenner noen som er det heller! Men jeg kjenner, eller har kjent noen som fortsatt tror de er det da ;) De burde kanskje komme seg ned på jorda da!

Men hva er det å være perfekt???

¤Er det å ha et perfekt utseende?

¤Er det å ha den perfekte mannen/kvinnen?

¤Er det å ha perfekte barn?

¤Er det å ha det perfekte hjemmet?

¤Er det å ha den perfekte vesken, og lekre sko?

¤Er det ha et perfekt liv?

¤Er det å vise empati, å være et godt medmenneske? Og at man sier, og gjør de rette tingene?

¤Å lage perfekt mat?

¤Hva er det????

Da tenker jo jeg at det er opp til hver, og en om man er, eller har det perfekt! Fordi vi er jo ikke like! Du kan jo syns du har det perfekt hjemmet, mens for meg hadde det ikke vært det i det hele tatt....Og din mann er jo mest sannsynlig perfekt for deg, mens jeg ville kanskje ikke hatt han i det hele tatt....og godt er vel det da!

Så jeg tenker at mest sannsynlig har vi alle , eller har det meste , på stell akkurat der. Jeg føler jeg tikker av på veldig mange av boksene ovenfor her for meg, og mitt liv!

¤Jeg ser nå ut som meg, Noen mener til og med jeg ser ut som Maria Montezami!!!! Ha ha...sikkert noe forbedringspotensiale,( som jeg allerede er i gang med i forhold til vekt.) Men perfekt for meg!

¤Jeg er da så heldig å har funnet den perfekte mannen ♥️

¤Å ja, jeg har perfekte barn!

¤Hjemmet mitt er vel perfekt for meg, med forbedringspotensiale!

¤He he....har noen perfekte vesker, og masse helt super-perfekte sko....;)

¤For meg er mitt liv helt fantastisk, superdupert, perfectly Imperfect!

¤Jeg har masse omsorg, og omtanke for mine nære, og kjære, men jeg har også bein i nesa, og lar meg ikke kjøre over lenger!

¤Jeg er knall god på mat!

Og jeg er langt i fra perfekt, jeg er alt for oppfarende, og hissig, jeg sier alt for ofte, de "ikke riktige" tingene. Jeg kan være lat, og giddaslaus, jeg kan være skikkelig usosial, og skikkelig sur, og grinete. Enkelte dager tåler jeg ikke den minste lille dritt.

Og jeg er attpå til hun dama som kan snuble i ingenting, og gå skikkelig på trynet, bokstavelig! Jeg er alt for godtroende, jeg tror på mennesker, jeg tror på når de sier, eller lover ting, jeg går stort sett alltid på smeller der!

Men : Jeg har et hjerte av gull, elsker mannen min, jeg elsker familien min, jeg elsker barna mine, og jeg elsker dyrene mine. Jeg setter veldig pris på mine venner, og jeg går "igjennom Ild & vann" for deg, om du er en av mine nærmeste!


#nouw#nouw2020#nouwblogger#nouwblog#barebentes#personligblogg#perfectlyimperfectme#imperfection#perfekt#voksenlivet#nouwinsporation#nouwinspo#bloggnouw#norskebloggere#norskblogger#kvnneligenorskebloggere#over50#Bente Anita

  • 170 visninger

Liker

Kommentarer