Ikke akkurat Glamping...


I år da, så skulle vi egentlig til Karibien i tre uker, til Den Dominikanske rep. med palmer, asurblått hav, pool barer, all inclusive med nydelig mat, ubegrenset med is, og god drikke, late dager, bading, skinnende sol, tropiske netter....ble ikke helt slik nei.

I stedet så ble det helt i andre enden ferie, camping.

Og nå det er bare litt over en uke til ferie!

Bare noen få dager til jeg får se familien min igjen, de viktigste menneskene i verden.

Vi skal være 6 personer, mitt elskede lille barnebarn, min datter, og svigersønn, de ville gjerne feriere med oss i år også!

Vi hadde bestilt på Ramton i utgangspunktet, men den ble kansellert, gikk vel opp for hun som leide ut at ferien må tilbringes i Norge etterhvert..... Litt kipt for oss, bare to uker før ferie!

Men ordner seg for snille mennesker, så vi fikk oss noe nytt. Vi hadde rå flaks tror jeg, for jammen ikke mye ledig akkurat de to siste ukene i Juli!

Ble en annen Camping på andre siden av Oslofjorden Rørestrand, og da ble det campinghytter, to stk. Passet oss bra, da vi helst ville ha to boenheter.

Ser jo ut som små dukkehus, og om vi forventer oss Glamping, og luksus, så får vi nok ikke det.....;)

Men for oss som har vært på ferie noen ganger, så vet vi jo å få tatt med oss litt koselige ting, lys, duk, pledd, grill, lite hagebord, Uno, og Yatzy MÅ vi ha med, strandmøblene kan vi jo ha i mellom hyttene, dette blir så bra.

Og de er ikke store disse hyttene, de inneholder 4 sengeplasser, spisebord, og stoler, liten kjøkken krok, ikke innlagt vann.

Men vi skal jo bare sove der, livet er jo ute!

Vi skal lage oss en liten oase mellom de to små hytten våre vi. :) Vi vet vi får hytter ved siden av hverandre altså. Og det er en kjempefin strand der, blir så fint for våre to barn, og fantastisk stilig strand bar, så vi skal kose oss.

Vi skal gjøre denne ferien til hyggelige minner får våre barn, og oss voksne.

Tror dette blir en fantastisk ferie for ungene, alltid masse barn på camping, man blir fort kjent, masse å finne på, masse is å kjøpe!

Jeg er oppvokst med camping, og det husker jeg som fantastiske sommere, sikkert mest for da var min sjømanns-pappa hjemme, og vi var sammen alle sammen, tenk...5 unger og to voksne i campingvogn.

Hovedsaken for meg er at jeg har familien min, de viktigste menneskene i livet rundt meg, at det er salt hav, at det er sommer, sol, måker, iskrem, god mat og kald pils, lykkelige barn, og voksne.

Vi krysser fingre, (og tær) for fint vær, og om ikke det blir helt slik, så bor vi jo i nærheten av masse å finne på! Vi liker bydager også vi, kino, museer, så ikke noe problem.

"Will make this vacation to happy summer memories"

#barebentes#campingsommer#norskenouw#personligblogg#familietid#sommerferie#lykke#


Bente Anita

  • 384 visninger

Liker

Kommentarer

Hudpleiedama
Hudpleiedama,
Hadde planlagt Hellasferie selv, men i stedet blir det biltur sørover, og det er helt greit 😊 Høres koselig ut å lage oase mellom hyttene - håper dere får godt vær, og ønsker deg en fin ferie!
nouw.com/hudpleiedama
BareBentes
BareBentes,
Blir annerledes sommer på de aller fleste av oss i år, så vi må jo bare gjøre denne ferien fin 😉 Sørlandet er ikke å forakte, bare lurt å komme seg sørover tenker nå jeg da. Ønsker deg en kjempefin ferie også (med fint vær!)
nouw.com/barebentes