Gratulere med dagen mamma!

Vil sende en gratulasjons hilsen til alle mammaer der ute.

♥️♥️♥️♥️♥️

Alle mammaer fortjener en slik dag, selv om den denne gangen forsvinner litt i Valentines feiring, og Fastelavens feiring i år!

Ønsker spesielt min egen mamma, masse gode ønsker på dagen, selv om vi ikke kunne feire den sammen i år heller. Litt dårlig samvittighet for det, men blomster og godsaker har vel nå kommet på døren der nede i Kongsberg vet jeg. Ikke så greit i disse Korona tider.

Du hadde fortjent så mye mer tenker jeg, etter å ha oppdratt oss 5 jentene dine.

Jeg er glad for at jeg kommer fra en familie med sterke kvinner.

Her under ligger det bilder av 6 generasjoner av kvinner fra min familie, flotte "formødre" på mors siden. Jeg er så glad for at jeg har ikke mye, men noen få bilder av mine "formødre" i alle fall,

Det første er fra mine foreldres bryllup i 1964, der er min mor Bjørg Deanna, min mormor Jenny Marie, og min oldemor Dordi. (Min kjære onkel Kåre, som er borte nå, og den siste damen er jeg usikker på hvem er. )

Bildet under, er fra mitt barnebarns dåp, der er min mor Bjørg Deanna, jeg Bente Anita, min datter Gabrielle Marie, og mitt barnebarn Luna Benita.

Så håper jeg dagen DIN som mamma blir fin, at den ikke bare forsvinner i Bolle baking, og Valentines greier, husk at det er Din dag mest!

♥️♥️♥️♥️♥️Bente Anita

  • 78 visninger

Liker

Kommentarer

Related posts