Forskjells Norge/ Velstands Norge

Sikkert ikke bare akkurat nå i påsken 2021, at forskjellene blant folk i Norge har vært stor.

De har nok eksistert mye lengre.

Er forskjellene egentlig så store som noen vil ha det til??? Ja de er det!!!!

Selvfølgelig, skal det lønne seg å ta utdannelse, jobbe, være flink, å klare seg selv. Noen klarer seg jo fantastisk godt også, noen blir jo faktisk steinrike!

Noen blir født steinrike, og fortsetter å være det hele livet, uten så mye som å løfte en finger.

De fleste jobber nok hardt for hver en krone, uten å bli spesielt rik av den grunn.

Forskjellige yrker, har forskjellig lønn. Å her burde man hatt tunga rettere i munnen i ungdommen da selvfølgelig...... Men hvordan kan man forvente at når man går ut av ungdomsskolen, at man skjønner at de valgene man tar da, skal være så skjebnesvangre for resten av livet? Og vi kan j ikke bli leger alle sammen godt heller! Noen må holde samfunnet i gang, bare så synd at de fleste av de jobbene er skikkelig rævva betalt! Om vaskehjelpen blir borte merkes det, om sjefen på fks. butikken blir borte, så går det helt fint allikevel som regel!

Også akkurat det der med hvor man bor...der er det også svære forskjeller, bor du I Karasjok, eller på Tynset, er du mye mindre verdt, enn om du hadde bodd på Oslos Vestkant, eller Bærum må vite!

Korona kom! Og med den forsvant næringsgrunnlaget for svært mange bedrifter, og arbeidsplasser her i Norge. Mange mistet jobbene, mange har gått konkurs, vi skulle "stå sammen, dra lasset sammen"....ja jeg vet ikke helt jeg, syns kanskje skjevfordelingen ble enda større etter flere omganger med ned stenginger.

Hvordan har så mange mennesker råd til Teslaer, svære SUV'er , hytter, påskeferier på fjellet, og den slags, mens andre i akkurat samme landet, pokker ikke har råd til mat!

Uansett da, faktum er jo at de fattige i Norge, altså de som ikke har noen jobb, ikke har noen lønn, penger til mat, de blir jo bare fattigere, og fattigere! Mange pensjonister har ikke nok penger å leve for, en skam i seg selv!! Fy Erna!!!!

Mange har mistet levebrødet sitt som følge av Korona epidemien, men de får ikke akkurat vanvittig mye hjelp av Solberg regjeringen, selv om det i grunnen var lovet.

Er du derimot "fremføtt" kunstner, og driter maling på lerret, eller kjendis artist, og har millioner på kontoen, ja se da du...da støtter staten til med bevilgninger, da blir det penger å få, faktisk flere millioner til et og samme menneske!

Hvor i alle dager er logikken?????

Også ser vi at i påsken, så har det stått kjempe lange køer med mennesker foran Fattighuset i Oslo.......for å få mat! Noe fattighuset ikke har hatt nok av!

En Islamsk organisasjon da, av alle ting har gitt mat for millioner av kroner til Fattighuset!!! Hva sier det om Norges regjering! Om et av de rikeste landene i verden!

Tenk deg selv hvor fortvilet du er, når du til slutt biter tennene sammen, og stiller deg i den køen! Og det er ikke bare utlendinger som sto i den køen. Det er fortvilede mennesker uten jobb, som ikke har fått penger fra Nav før påske.

NAV er jo et kapittel for seg, de jobber ikke noe mer effektivt må du tro, fordi om det er Korona tilstander, du får ikke penger til påske, man kan jo Gud forby ikke forskuttere, eller fremskynde datoen for utbetaling BARE fordi at det er påske! (Eller Jul for den saks skyld!)

Noen er så fattige at barna deres ikke kan gå i bursdags selskaper, eller ha bursdags selskap for den del, de får ikke være med på idrett, og lignende, fordi de ikke har penger til fks. fotballsko....mens noen unger får reise på fotballskole i Madrid og andre steder i verden!

Antall hjemløse mennesker stiger jevnt og trutt hvert eneste år, og det blir flere eldre (som i pensjonister) som ikke har noe sted å bo, eller ikke råd rett, og slett. Hva gjør de folke valgte med det???? Jo, de snur ryggen til!

Fattigdomsgrensen i EU ligger på 221.300 kroner i året, da er du for fattig å regne.

I Norge mottar en pensjonist som har minste pensjonsnivå for enslige, 194 192 kroner i året, og dermed er de langt under grensen.!!!!

Kjenner jeg blir litt kvalm!

Jeg har det bra jeg, jeg har inntekt, en mann med egen bedrift, og da selvfølgelig inntekt. Vi har hus, til og med to. Vi har bil, vi har kjøleskapet, og frysen full av mat, vi har strøm, og varme, vi har alt vi trenger, og mere til.

Vi er ikke høyt utdannede, men vi var heldige å bli født på 60 tallet, vi har utdannelse begge to selvfølgelig, men det var enklere på 80 tallet å få seg en jobb, og nå har vi lang erfaring, og ervervet oss masse praksis også, vi kommer aldri til å sulte vi.

Men det er jo et gap mellom oss, den inntekten vi har, og i forhold til advokater, statsråder, kjendiser, meglere, og børs spekulanter, som tjener millioner i året, ja noen kan vel tjene det på mye mindre tid enn det!

Også har du da disse som lever langt under fattigdomsgrensen....hva gjør våre folkevalgte for dem????

Ja jeg bare lurer.....for meg så virker det som de bare ikke gidder engasjere seg!!!!


#fattig#barebentes#nouw#velstandsnorge#fattighuset#rikvsfattig#fattigogrik#sult#

#urettferdighet#skjevfordeling#forskjellsbehandling#fattigdomsnorge#nouwblogger#

#nouwinfluenser#influenser#norskinfluenser#
Bente Anita

  • 288 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Forskjellene har vi nok hatt i mange år, men det har blitt mer merkbart nå etter at Corona'n kom å lagde krøll. Før var de med dårlig råd mer usynlige, men nå som de med bedre råd har mistet jobbene sine kommer det fram i dagen. Jeg tror ikke de som kjører Tesla og andre dyre biler, eller som bor i flotte hus/leiligheter egentlig har råd til det.....

nouw.com/veralynn