Fornøyd med puppene!

Selv om jeg nok har en del mangler, og det er en del ting som jeg ikke er så fornøyd med, så har jeg faktisk når jeg tenker meg om også en del ting som jeg er svært fornøyd med.....om det er lov å si!

Futteralet/ kroppen først da;

Jeg er veldig fornøyd med huden min, den heler godt, den er full av arr, og tiger-striper , men den viser at jeg har levd, at jeg har født, og ikke minst at den tåler en del. Den er faktisk ikke så rynkete heller, jeg er jo 56 år gammel, men den holder seg utrolig godt. Den er godt tatt vare på opp igjennom da, så den skal ikke klage!

Jeg er rimelig fornøyd med bena mine! De er ganske lange....jeg er 168 cm høy, så alt er relativt....men i forhold til resten da, så er de ganske lange, de er sterke, og muskuløse, de er smale, og har ganske så fin fasong syns jeg.

Jeg har ganske fine pupper ;) enn så lenge!

Det vil sikkert henge etter vektnedgang desverre.

Jeg er ganske utholdende, jeg kan gå i timevis, så lenge det ikke er for kupert. Har en beinhinnebetennelse dessverre, som jeg bare må leve med. Jeg vet jeg har en Endomorf kropp, (de korte, myke og runde....) så den tåler meget godt å presses litt. Det skjer jo fryktelig sjelden da....

Jeg er ganske seig, og bestemt, jeg er ikke typen som gir opp, når jeg har bestemt meg for noe så gjennomfører jeg som regel. Sta som et lite helvete har jeg blitt kalt.....Sikkert noe i det da ser du.

Jeg har til slutt blitt en dame med egne meninger, jeg tørr å snakke, bruke stemmen min! Ikke alle her i verden er spesielt fornøyd med det da, men det er liksom ikke mitt problem. Jeg er ikke typen lenger, som seiler med strømmen, jeg står for meningene mine, og er ganske fornøyd med det!

Jeg har ganske god helse, til tross for blodtrykk, kolesterol, og søvn apne' så vet jeg jo at dette mest sannsynlig forsvinner etter operasjonen. Jeg er med andre ord frisk, og rask! Har egentlig aldri feilt noe, aldri brukket noe, gode gener tydeligvis ;)

Jeg er vel ganske snill....nei, det er kanskje ikke jeg som burde si noe om det. Noen vil påstå at jeg er dumsnill, og godtroende, at jeg godtar for mye, at jeg burde skjønt osv. men er ikke det egentlig en god egenskap da? Og ha tiltro til folk?

Jeg er ganske rett frem, og ærlig.

#norskenouwbloggere #nouw#nouw2020#kroppen#

#nouwinfluenser#meg#selvtillit#fornøyd#
Bente Anita

  • 336 visninger

Liker

Kommentarer