Følg Intuisjonen din....føles det galt, så er det som regel det!

Intuisjon.....eller en sjette sans.

Mange av oss har, eller kanskje vi har den alle sammen......den er vel litt innebygget, eller er den medfødt kanskje helst.

Jeg kjente det på meg, eller jeg skjønte det....hvor mange ganger har du tenkt, eller sagt det???

Altså Intuisjon!

Noen kaller det et varsel, et Omen, og sikkert mange andre ord for det.

Men allikevel da, så overser jeg det i allefall, ofte har jeg gjort det, og tenkt i etterkant at ; Hvorfor hørte jeg ikke på den lille stemmen, som sa så tydelig i fra.

Da hadde jeg kunne spart meg for mye dritt da!

For min del, så tror jeg alt for godt om folk flest. Jeg er sikkert ganske naiv, tror alltid at alle vil meg vel, og det har jeg da skjønt, at slik er det ikke!

Har gått på noen stjerne-smeller rett og slett der ja.

Jeg blir like kjempe skuffet, hver eneste gang det skjer, skuffet over den som skuffer meg, skuffet over meg selv, som aldri liksom helt klarer å ta denne intuisjonen på alvor, fordi jeg burde jo ha skjønt det.....min intuisjon advarte meg jo.....IGJEN!!!

Selv om jeg kjente på meg, at dette kom det aldri til å komme noe godt ut av, ja så gjorde jeg det allikevel.

Nå høres det ut som jeg er skikkelig dum, og blond! Er ikke det altså, er egentlig ikke det minste blond faktisk ;)

Nei da, jeg er vel normalt godtroende, det er vel slik folk flest tenker tror jeg.

Jeg har jo tenkt i etterkant, i noen situasjoner som jeg har opplevd da at; Hvordan kunne du gjøre det mot meg, selv om jeg innerst inne visste at det kom.

Selv om jeg visste det dreide seg om en drittsekk, som jeg trodde alt for godt om! Ikke at jeg ikke visste det i utgangspunktet heller, for jeg visste jo det....så der ser du.......

Etterpåklokskap heter visst det!

Men etter hvert da i livet, når man har gått på de smellene man skal, når man har fått noen år på baken, når man har levd litt, så gjennomskuer man lettere disse folkene, får de unna litt kjappere, og det er en befrielse!

Også får jeg takke intuisjonen min.......selv om jeg er så vrang, at jeg går på noen smeller uansett!


#barebentes#norskenouwinfluensere#intuisjon#nouw#norskebloggere#blogger#

nouwblogger#influenser#benteanita#burdevisst#etterpåklok#godtroende#Bente Anita

  • 326 visninger

Liker

Kommentarer

Toril,

Jeg har flere ganger hatt en magefølelse om at noe ikke har vært som det skulle. Husker en gang i da venninnen min og jeg var på ferie i Paris. Min venninne og jeg var ingen festere, og vi var begge måteholdene fra alkohol.

Vi ble kjent med to jenter på vår alder. Magefølelsen min om at noe ikke var som det skulle med de to jentene var sterk. Jeg sa det til venninnen min at vi burde være forsiktige med og omgås dem.

En kveld lurte de to jentene på om vi ville være med på å spise på en restaurant. Selv hadde jeg ikke lyst, for magefølelsen min var ikke bra. Vi takket likevel ja. Da vi kom inn på restauranten ville jeg snu. Noe var galt. Vi 4 var de enste gjestene på restauranten. Likevel satte vi oss ned for å se på menyen. De to venninnene måtte på toalettet, og jeg og venninnen min satt og ventet lenge. Vi bestilte ikke noe. Plutselig låser han ene kelneren døren. Venninnen min og jeg bestemte oss for at vi ville gå. Kelnerne prøvde å sperre veien for oss, men vi truet med å kontakte politiet. Da slapp de oss ut.

Dagen etter hørte vi at kelnerne hadde prøvd å voldta hun ene jenta.

Magefølelsen skal man høre på, særlig når den er så sterk. Da må vi faktisk ta den på alvor.

Ønsker deg en kjempefin søndag ❤😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no