Fine, fine bilder

Samarbeid med Poster Store.

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Poster Store, jeg samarbeider sjelden med selskaper egentlig, men akkurat nå så passet det veldig bra.

Også hadde de veldig fine bilder også da.

Jeg skal flytte om noen få måndter, og får noen ekstra rom, disse bildene skal jeg style gjesterom, og trimrom med var planen min.

Det ene gjesterommet skal ha en litt mørk grå/grønn farge, og disse nydelige natur bildene, tror jeg kommer til å passe alldeles utmerket på veggene der.

Det var jammen ikke så lett å velge ut bilder, fordi Poster store hadde så mange flotte bilder i akkurat disse farge tonene, men til slutt så falt valget på disse bildene da.

Valgte sorte tre rammer til disse bildene som du ser, de har mange flere rammer i andre farger inne på butikken. Både hvit, kobber, brune, gullfargede, eik, ja og i mange størrelser.

Trykker du på linkene under her, kommer du rett til bildet mitt.

Boat in the lake

Morgenutsikt

Høstblad

Høstskog

Og de fine sorte rammene finner du her: Sorte tre rammer


Disse nydelige bildene, i sarte rosa farger, skal jeg ha på det andre gjesterommet mitt, der skal veggene være lyse grå, og med rosa aksenter. Endelig skal jeg få meg et rosa rom!

Ikke bare, bare det med to hann kjønn i huset.

Det store heter Rosa Peon drøm og er så fint! Nydelige farger, og papirkvaliteten på bildet er utrolig flott, fargene er klare, og fine.

De to små heter, Pink door, og Marble wall, valgte de i liten størrelse, skal henges opp med litt andre rosa ting jeg har, som jeg tenker passer perfekt sammen med disse.

Valgte sølvfargede rammer på disse bildene, her finner du de.

Blir nok til at vi skal kjøpe flere bilder til nye huset tenker jeg. Min gutt på 13 fant også en del bilder han kunne tenkt seg på gutterommet.

Poster store har bilder, som passer til alle rom, mye kult, mye, tradisjonelt, mye for barn, og ja....du finner garantert noe som passer deg, og som du liker.

Jeg har fått en rabattkode til mine følgere, du får hele 35% på alle postere ved å bruke denne rabattkoden. Barebentes35

Rabattkoden er gyldig i 7 dager fremover, så vær rask.

(Kun på bilder, ikke Selection, og rammer.)Bente Anita

Liker