Egoisten meg!

Jeg er en egoist!

Ja jeg har blitt en skikkelig egoist jeg, endelig kan jeg tenke på meg selv, hva som er bra for meg, og mine.

Endelig kommer jeg først for meg. Klart da barna mine vokste opp, var jeg ingen egoist, da kom de først, uansett. Jeg led rett og slett av "flink-pike" syndromet. Lot meg kjøre over av alt, og alle. Men så får man liksom nok da! Og du får jo ikke NOE igjen for det liksom!

Jeg ble dritlei av at andre mennesker skulle fortelle meg hva jeg kunne, og ikke kunne gjøre-mene-si!

For pokker jeg er da en voksen dame!

Hva er viktigst i livet? Er ikke det å ha det godt med seg selv, og at dine nære, og kjære har det godt?

Det kan fort være vanskelig, om man skal bry seg om hva folk sier, og mener om deg, enten åpent, eller bak din rygg!

Hvem er du som tror du kan fortelle meg hva jeg skal mene?? Hvem er du som mener du kan mene noe som helst om hvordan jeg skal leve mitt liv?Hvem er du som tror at du kan bestemme om jeg skal skrive blogg, og hva jeg kan skrive, og hva jeg ikke kan?

Hvem pokker tror du at du er???

Hvem er egentlig disse menneskene?

Det er alltid noen, selv om de ikke kjenner deg en gang, som mener de har rett til å mene alt mulig om deg, de tror de vet ting om deg, og de tror det er greit at de bringer det videre også. Om de har rett er ikke så viktig, de vet jo best. Også mener de faktisk de har rett til å si det til deg!!!

Jeg fikk det mye bedre da jeg innså at jeg har det mye bedre om jeg ikke bryr meg, det er rett, og slett ikke viktig for meg hva andre mener, og tror om meg!

Jeg mener jo at jeg er et ganske alright menneske, jeg bryr meg, jeg er engasjert, jeg er snill, Mener selv jeg er ganske hyggelig, jeg er en god venn, jeg er en god lytter, det er ikke en ting jeg ikke ville gjort for noen jeg er glad i, og bryr meg om!

Jeg tar vare på alle jeg er glad i, og bryr meg om, og når jeg tenker etter så er det ganske mange :) Men hovedsaken er jo at nå tenker jeg igjennom mer hva som faktisk er best for meg. Er det best for meg å takke nei til et vennskap som har vart i mange år, og jeg ikke lenger føler at det er noe i det for meg, JA det er det!

Er det best for meg om jeg gjør ting JEG har lyst til, som å blogge fks.? JA det er det!

Er det best for meg å stryke folk med håra? NEI det er det ikke, ræv sleiking er jeg extremt dårlig på også.

Det er best for meg å gjøre , og si det som er viktig for meg. Og det tenker jeg er best for alle! Hvorfor skal vi gå rundt å være misfornøyde med eget liv, fordi enkelte sterke personligheter får oss til å gjøre/mene/ og si ting vi ikke er det minste enig i ? Gjør det deg og dine lykkelig? Tviler!

Det er ganske befriende faktisk, å «drite» litt i hva andre mener. Det er jo ikke viktig! Ikke for meg! Og om det er best for dine nærmeste også så...... Så ,Ja jeg er en egoist, jeg velger bort hva du og andre måtte mene om meg, og mine faktisk, det er ikke viktig for meg! 😊

Er dette noe som gagner meg, eller mine? Ja så velg det, og gjør det!

#nouw#nouw2020#nouwblogger#nouwinspo#nouwinfluencer#barebentes#voksenlivet#voksen#familie#bestofnouw#norsk#norskblogger#mittliv#Bente Anita

Liker