Digger Advents tid

Jeg elsker alt som har med advent, og jul å gjøre.


Knærten har fått sin Advents pakke kalender, vi har kalender fra Gol Idrettsalg, og fra Hemsedal Idrettslag, må jo støtte gode saker :) og vi har hver vår Flax kalender....kan jo hende vi kan slumpe til å bli noen kroner rikere i denne adventstiden også.....tvilsomt!

Men må ha litt spenning i advents tiden.

Julen har kommet til vårt hjem, alt annet enn jule treet har kommet på plass, og de nye gardinene har kommet opp også, de var farian meg fine syns jeg.

Men det er nå så langt jeg har kommet også da, har ikke bakt, ikke noe! Har ikke tenkt å bake så mye heller. Pepperkaker kjøper jeg, jeg liker ikke pepperkaker, de andre to liker nå godt de ferdig kjøpte, og vi er allerede på boks nr.3

Får se om jeg ikke får lagd i allefall Krumkaker, Brune pinner, og Kokosboller. Smultringer kjøper jeg, mine blir uansett aldri så gode som de man får kjøpt på disse smultringebuene.

Dette året har jeg støttet opp om Lokal mat produsentene, Vi er så heldige å ha en Reko ring i Hallingdal, så det er innkjøpt ; 1/2 gris, der var det med bla.både bacon, medisterdeig, julepølser og ribbe. Kjøpt fra en annen produsent Kransekaker. Og av enda en; sylte, medisterpølser, gravet elg, sossier, lammerull, og Roastbeef. så julen er nå godt i boks. Pinnekjøtt har jeg fra den egen produserte fra i fjor.

Kjøpt nye adventsstaker i år da, de var så fine, kjøpte de på mandag da jeg var nedover til Tønsberg. Kom hjem med tre, og 2 av 3 virket nå, så får vel være fornøyd....pokker så ergelig altså!

Alle julegaver er ferdig kjøpt, og pakket inn, kjempefornøyd med det kjenner jeg <3

Snøen har også kommet til Hemsedal, den kunne for så vidt bare ha drøyd litt til for min del, men blir mye lysere ute da. Vinteren blir nå noen måndter kortere uansett da, når den ikke kom før nå, så får være fornøyd!

#barebentes#advent#adventskalender# norskenouwbloggere#

#julepyntet#julepynt#juleglede#personligblogger#

#julemat#fff#adventstid#adventsglede#


Bente Anita

  • 147 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Adventstiden er nesten den beste tiden her hos meg også, og jeg koser meg virkelig. Ha en fin lørdag 🎅🤶

nouw.com/veralynn
BareBentes
BareBentes,
Koser meg glugg i hjel jeg, gleder meg alltid til adventstiden.
nouw.com/barebentes