Det går veldig bra!

Fem måndter snart, siden min Gastric ByPass operasjon, det har jammen meg gått så fort.

Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg bestemte meg for å ta denne operasjonen. det er det beste jeg har gjort noen sinne. Burde gjort det mange år før faktisk.

For de som er i tenkeboksen...bare gjør det!

Har fortsatt ikke hatt noen komplikasjoner, kan fortsatt spise deg jeg vil, i "miniputt" porsjoner da selvfølgelig. Tåler fortsatt ikke kaker, ikke noe problem det.

Spiser stort sett knekkebrød, og riskaker, lomper, og ikke så mye brød, det tåler magen dårlig. Bruker mye fiskepålegg, og peanøttsmør, egg i alle varianter, prøver å velge proteinrikt pålegg da. Middag er helt vanlig middag, men velger fortsatt bort poteter, pasta, og ris, konsentrerer meg om proteinene, spiser mye fisk, det fungerer aller best, mest kokte grønnsaker, salat er ikke så greit for magen fortsatt.

Spiser familien pizza, så spiser jeg det også. Spiser familien hamburger, så spiser jeg også det, men uten brød.

Bildene over her, det første er fra i går, det andre fra August i fjor...ser jo en viss forskjell.

Mister fortsatt ikke mengder med hår, men valgte å klippe bort mesteparten av lengden på håret denne uken, aldri hatt spesiellt tykt hår jeg, og nå begynte det å bli slitt i lengdene. Negler har blitt sterkere, og de har jeg slitt litt med, nesten alltid. Men kroppen fungere som den skal, alle prøver er gode, og har ikke noe å klage over i det hele tatt!

Og vekta....

Ja den går nedover, ikke fort, men litt sånn passelig tenker jeg. Nå er nedgangen på 20 kilo, og det merkes det altså. Eller jeg merker det jo ikke så godt, men folk, som ikke ser meg så ofte bemerker det jo da. Forrige uke fikk jeg en kommentar som gledet mitt hjerte; "Men herregud så slank du har blitt!" Å da blir jeg litt sånn: Hæ...jeg?? Også blir jeg kjempe glad!

Det er jo slik, at jeg selv ikke ser det så godt, jeg klager fortsatt over denne magevalken min, det jeg ikke tenker på er at buksen, der valken er over, er ganske mange størrelser mindre enn de buksene jeg brukte før jul.....har fått litt "grevinne heng" på overarmene....men herregud jeg er 56 år gammel! Det skal jeg fint klare å leve med ja! Rumpa har blitt bitteliten, puppene mindre, og de trenger ikke bli så mye mindre de nå, men det gjør de nok!

Så kroppen henger nå sånn passe med, jeg smører med oljer, og kremer, (Bruker Bio oil, mye, både gele og olje) Smører kroppen både morgen, og kveld, bruker Baby Oil i dusjen i tillegg. Og trener, litt....akkurat nå er det mest turer, litt spinning, og litt styrke med vekter. Jeg tar vare på den så godt jeg kan, og ser jo det har effekt, så ikke la noen få deg til å tro at det ikke hjelper å smøre, det gjør det nemlig!

Skal jo fortsatt ned ca 15 kilo til da, før jeg er sånn passelig fornøyd, da kommer jeg til å være godt innafor i forhold til BM, og denne "normalvekten", og så lett som jeg aldri kan huske jeg noen gang har vært, i mitt voksen liv. ( Tror jeg hoppet over alt det der mellom 50-80 kilo jeg!)

Om vekta stopper opp før det, så tenker jeg at det gjør ingenting det heller. Den får stoppe der det er greit for kroppen min å stoppe. Og da må jeg også være fornøyd!

Har ikke mye igjen med klær som er for små lenger, klær jeg har spart i årevis, er plutselig blitt for store, litt kjedelig med hensyn til at jeg har spart de så lenge.

Gleder meg til høsten, da må jeg nok ut på litt shopping...har ikke noe tøy som passer til vinteren. Alle vinterjakker bader jeg jo allerede i, men det er bare gøy med litt shopping da.


Bildene med rød bukse er fra 20/4-21, og de med skjørt fra 15/10-20. 20 kilo forskjell.


#barebentes#norskenouw#gbp#gbpoperasjon#gastricbypass#

slankeoperasjon#vektnedgang#slanking#

gbpupdate#norskebloggere#blogg#kvinneligebloggere#

vektnedgang#sleeve#vellykket#lykkelig#instagram#


Bente Anita

  • 1 162 visninger

Liker

Kommentarer

Monika25
Monika25,

🙏

https://nouw.com/monika25/en-ledig-dag-37848792

nouw.com/monika25
Kari,

Wow, det er virkelig en kjempeforandring! Må være godt å føle at du får tilbake kroppen din. 😊 Blir artig når du skal på shopping til høsten, tenker jeg.

www.kariengesvik.no
BareBentes
BareBentes,

Ja jeg ser jo det på bilder 😉 men jeg er nok den som ser forandringene minst 😊

nouw.com/barebentes
Toril,

Kjempeflott innsats, og for en jobb du har gjort! Imponerende 👏😊

Det folk ikke tenker på er jo at det er mye jobb i etterkant av en slik operasjon. Noen tror jo at når man er slankeoperert kommer er man fiks ferdige. Operasjonen er jo kun et verktøy.

Ønsker deg en kjempefin torsdag ❤😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no