Denne uken

Uken i bilder.

Uken som gikk har vært travel den, jeg har jobbet en del,( som i hele uken!) Har vært på sopp plukking, høstet resten av hagebæra, lagd gele av rips, stikkelsbær, og solbær, plukket bringebær også. Blitt en del syltetøy kan man si! 18 kg med multer ble det til slutt.

Nå har det vel vært nattefrost allerede her i Hallingdal, så nå er det vel slutt for i år. Skal vel ut å høste litt tyttebær da.

Vi har feiret Rørlegger mannens bursdag forrige Søndag, feiret i grunn min, og svigerinnes bursdager samtidig, hadde familien på besøk til middag, og kaker, ble knallfint vær den dagen, så vi grillet, litt kaker måtte vi jo også ha. Så ble bakt både Oreokake, og Ostekake med hagens bær på.

Alle jordene rundt her nede i bygda er nå slått, og turterrenget mitt ligger der langstrakt og fint, enkelte dager har det vært ganske kaldt faktisk, så dunjakke, og lue har vært godt, hundene elsker disse turene langs med jordene, kan gå langt av gårde, turen tar ca en time frem og tilbake, og det er godt for meg også!

Bakte noen Protein rundstykker til morgenen i dag også, trenger mat med mere proteiner jeg da.

Oppussingen går sin gang, i dag har vi hatt Tore Andreas snekker på besøk, plata veggen der jeg skal ha tapet på stua. Måtte jo ha litt kaffe, og bakst da, Nugatti snurrer....skikkelig digg!

Veggen skal sparkles i dag, og en gang til i morgen. I morgen skal resten av veggene på stua pusses, og forhåpentligvis første malestrøk der da.

Det tar tid med oppussing, mye lengre tid enn jeg hadde sett for meg da! Men det blir, alle rom er egentlig ferdige unntatt stua da.

Hatt elektriker på besøk underveis, planlagt spotter i tak, nye kontakter (sorte) osv.

Måtte ut å kjøpe meg ny innbygningskomfyr, og platetopp også. Den jeg allerede hadde kjøpt kunne jeg ikke bruke, da de var beregnet på å stå over hverandre, og det skulle jeg jo ikke ha, nesten 8000,- rett i duddelido! Og nye 10 000,- brukt på nytt da i tillegg!!! Spent på om oppvaskmaskin, kjøleskap, vinskap, innbygnings micro passer......skal se det blir mere krøll.

Blir dyr denne oppussinga skal jeg si deg!

Jaja, men det blir fint da til slutt forhåpentligvis, men blir nok ikke noen inn flytting før om 2-3 uker mest sannsynlig.

Vi jobber jo begge to på dagtid stort sett, så blir noen kveldstimer da. Også blir man jo sliten også, Rørlegger mannen min har jo et kontor som skal opprettholdes også, mye kontor arbeid av og til.

Men forhåpentligvis da, så klarer vi bli ferdige innen utgangen av September, det hadde vært grådig kjekt. Gleder meg fryktelig til å flytte nå, har lagt masse planer for hvordan det skal bli, møbler, farger, møblering osv.Bente Anita

  • 233 visninger

Liker

Kommentarer