Bye Bye Dior & chanel

Huden min, og jeg.

Jeg er jo midt i 50 årene, og har alltid vært velsignet med "god " hud.

Og jeg har vel tenkt, (sikkert som alle andre....) at det skulle jeg fortsette med, jeg skulle bli en ungdommelig utseende dame nesten uten en rynke, eller nesten rynkefri eldre dame i sin aller, aller beste alder bla bla bla...

Men nå.....nå begynner det å skje ting, til min store fortvilelse! Jeg har alltid passet på huden min, jeg renser , om ikke morgen, og kveld, så alltid på kvelden. Jeg bruker kremer hver eneste dag. Jeg må det, fordi jeg som 18 åring forbrente ansiktet mitt stygt på en høyfjells sol som ble innkjøpt på loppemarked. Og du vet , da skulle det brunes! Og det til gangs også da! Våknet på natten med null øyne, og oppblåst ansikt, legevakten neste! Hadde stygge forbrenninger i ansikt, og på hals. Og etter det , har det da vært begrenset hva jeg har tålt av produkter, og man kan si at jo dyrere produktene har vært, jo mindre tåler jeg de. Så Bye Bye Dior, Chanel og alle disse flotte merkene!

Jeg har vært røyker også , i alle disse årene, og jeg VET jo at det ikke akkurat hjelper på heller.

Jeg SKAL slutte å røyke, det ,må jeg uansett, da jeg skal ha denne operasjonen i vår en gang. Og det er klart , det burde jeg ha gjort for lenge siden! Jeg har også i denne tiden gått til hudpleie en gang i mnd.

Men det er så merkelig! Plutselig her en morgen sist November står jeg på badet , det er lørdag, og ser litt morratrøtt i speilet på meg selv......men pokker! Hva har skjedd??? Når skjedde dette??? Så ser du plutselig at rynkene er der, at huden liksom har ramla litt sammen (eller ned!) at du har fått pigmentflekker....flere! Og alt dett har skjedd siden i går kveld da eller!!!!!!

Litt sånn panikk-følelse, skal jeg glatt innrømme jeg fikk ja.

Men altså da, det skjer ting nå. Jeg merker at jeg har fått mye større porer enn før, spesielt på haken, og nesa, plutselig var det kommet en "knupp" veldig liten da altså, men den var nå der på siden av nesen min....hva er dette? , blodkar begynner å syns på kinnene, og jeg syns rynkene jeg hadde var blitt mye dypere (de er ikke så mange da( det skal sies). Jeg har to "sinna rynker" mellom øynene, og en litt dyp , skjev rar en i pannen, og to litt merkelige , rare langs med haken faktisk.

Så "What to do"?

Jeg har ikke noe imot å bli eldre jeg altså, alternativet er liksom ikke noe å trakte etter heller! Men jeg er jo dame også da, vil jo helst ikke se eldre ut enn jeg er heller, og fryktelig mye kirurgiske greier er ikke helt min greie! Det er for skummelt.....og for dyrt! Jeg har løftet øyelokkene mine, det er mange år siden, det var vel mer medisinsk også. tenker jo at om det blir riktig ille, så er jeg vel ikke helt i mot litt Botox, eller Restylan eller hva det nå heter alt....!

Men først prøver jeg litt alternativt.

Jeg lot meg påvirke av reklamen, (ikke første gang....!)og bestilte meg The Solution, og The Basics fra Oslo Skin Lab. Solution er et collagen pulver, blander en i væske hver dag., Jeg blander det med min C vitamin brusetabelett. Basic består av kapsler, du tar 2 stk. hver dag, de består av antioksidanter, og fettsyrer, vitaminer, og mineraler(Ikke betalt reklame!!!)Har brukt de nå i 2 mnd. jeg burde jo tatt bilder av huden min da, men det var før jeg begynte med dette skriveriet egentlig. Men jeg syns jo det muligens hjelper. Jeg skal ta bilder i dag, også sammenligne om to mnd. igjen, da har det virket i 4 mnd. så om det da ikke er forbedring så hjelper det jo alldeles ikke. ;)

Jeg har også kjøpt på Boots , No 7 Line Corrector booster som visstnok skal være bra, (de sa det på Dr.Phil.... ;) så da skal vi se om det ikke blir litt freshere, og forbedret hud til våren her!

#ageperfect#nouw#nouw2020#nouwblogger#norwegianblogger#nouwinfluencer #nouwinspo#barebentes#voksen#voksenlivet#over50#mittliv#personligblogg#huden#rynker#tavarepåsegselv#


Bente Anita

  • 179 visninger

Liker

Kommentarer

BareBentes
BareBentes,
Jeg får også lette utslett/eksem i ansiktet, fordi jeg ikke tåler all verden, men passer på å bruke kun det jeg vet jeg tåler da. men til tross så har jeg ikke hatt mye annet greier med huden. Får mye skryt fordi jeg har så lite rynker, eller har hatt da til nå 😉 så får vi se ...... Klemmer fra BenteAnita
nouw.com/barebentes