Bring It on

Jeg har det så bra!

Føler at jeg klarer å fokusere på det som er bra, og viktig for meg og mine.

Jeg har en stund gått å hatt skikkelig dårlig med overskudd, og "sliten" i kroppen, uopplagt rett og slett, og uten at det har vært noen spesiell grunn til det. Men nå er dette blitt bedre.

Ja, jeg er uuutrolig dårlig på å komme meg i seng på kvelden, jeg er sånn som kan sitte oppe til kl. 02 og gjerne mye lengre enn det! Jeg er også typen som da trenger endel søvn, så denne "dama" her, er rimelig uopplagt de aller fleste morgener, dessverre. Så det er noe jeg prøver å snu rundt på, komme meg i seng senest kl. 24.00, ja jeg vet at for mange er det sent.......men det er en start!

Prøver å fokusere på kosthold, som er bra for meg, og familien min. Familien min er jeg ganske heldig med i så måte, de er alt spisende, og det er jeg så glad for! Fått ukes menyene på stell, og de legges ut på bloggen hver søndagskveld/mandag morgen. Og jeg har vært flink å følge de også!

Jeg er så velsignet at jeg har en fantastisk mann i livet mitt også, min kjære rørleggermann er der beste som har hendt meg. Han er min beste venn, sjelefrend, samtalepartner, og jeg elsker ham. Han er alt for meg.

Vi har jo fått et barn i livet vårt også, en snart 12 år gammel gutt, som skal bo hos oss til han er voksen, vi trives med det alle sammen. Han gir oss mye glede og vi har mye moro.

Ferier , og turer skal planlegges, påske skal feires med huset fylt til randen med mennesker jeg virkelig liker, andre høytider vi skal kose oss med videre utover året., 17. mai må vel som vanlig feires i Trondheim med barn, og barnebarn, mye å glede seg til!

Jeg gleder meg til resten av 2020, tror det blir et godt år! So bring it on ♥️

#nouw#bestofnouw#nouwblogger#barebentes#nouwinfluencer#nouwinspiration#

voksen#voksenlivet#godtliv#familie#fosterhjem#


Bente Anita

  • 258 visninger

Liker

Kommentarer

GabrielleMarie
GabrielleMarie,
❤️❤️❤️
nouw.com/gabriellemarie