Årets nest siste dag

Ganske deilig egentlig, når jula er litt sånn på hell.

Det er nest siste dagen i 2020, og det er helt greit.

Jeg er ferdig med alt som skulle skje denne julen.

Vi har hatt svigerfamilie på besøk julaften, venner på middag 2. dag, masse venner på scooterkjøring og pizza 3.dag , svigerbarn på middag 4.dag.

Får si som Vazelina Bilopphøggers;

Nå har vi vært igjennom Ribbe, Pinnekjøtt, Julegrøt, og Lutefisk, og i dag lurer jeg på om vi ikke skal ta en slik derre helt vanlig middag!

Pølser med kålrotstappe og brun saus!

Kjøleskapet er fortsatt ganske fullt, men ikke så mye med julemat lenger da.

Bare nyttårsaften igjen nå.

Blir litt rart, for i år skal vi være alene, bare oss tre til feiring, det tror jeg aldri vi har vært noen gang før, så det blir ikke noen diger støffa kalkun i år nei.

På menyen i år står det: Fylt kyllingfilet med parma, asparges, crocketpoteter, og rotgrønnsaker.

Is til dessert.

Også litt Champagne må vi jo ha da, det hører med på en slik dag.

Har til og med kjøpt Sørlands chips med Champagne smak.


Knærten har storkost seg denne jula da, han har vært på ski, i bakken hver eneste dag utenom den dagen vi hadde scooter kjøring, og julaften, han trodde ikke han skulle i bakken på nyttårsaften da.....eller kanskje bare tidlig på dagen.... ;) vi får se, syns det er deilig at han er der jeg, masse frisk luft, og aktivitet med venner, det er bra det!!

Vi har ganske god utsikt opp i fjellet, og hele sentrum i Hemsedal fra der vi bor, og vi skal få med oss rakettene, vi har nå kjøpt noen greier vi og, for Knærten sin skyld, moro for ongan (les mannen også!)

Jeg skal la jule treet mitt stå til litt uti neste uke. Det er så fint med julepyntet hus, elsker varmen i fargene og lyset, gardinene mine skal få henge oppe denne vinteren tror jeg, jeg liker de så godt!

Vanligvis er jeg møkk lei hele jula 1.nyttårsdag, jeg pyntet til jul den 25/11 altså.... men dette året har vært så spesielt for meg, masse tanke stress inn mot jul, i forhold til operasjonene min osv. hadde ikke huet helt med meg underveis der en stund, nå har jeg fått gira ned et hakk, så nå slapper jeg av i kroppen, og hodet mitt endelig, så om jula står en uke lenger enn den pleier her i huset gjør ingenting!

Akkurat nå så har jeg startet nytt Marius strikke prosjekt, denne gangen til meg selv faktisk, strikket en til min svigersønn i julegave, og den ble veldig fin, sjelden jeg strikker til meg!

Jeg fant et nydelig garn i rust /jord farge i tynn ull, som jeg bare elsket, så det garnet ble med hjem. Skal strikke flettebord i stedet for vrangbord, så spent på hvordan den blir til slutt! Blir sikkert helt super bra!

Ellers skal jeg ikke gjøre noe som helst, bare slappe av, se på tv, kose meg de siste dagene av juleferien, hvor man kan sove lenge og bare ta livet med ro!

Hverdagene kommer fort nok!

I år skal jeg ha veldig få nyttårs forsetter tenker jeg, kanskje ingen!

#åretssistedag#barebentes#norskenouw#norskenouwinfluensere#influenser#

#nyttårsaften#välkommen2021#2021#ferdig2020#nyttårsfeiring#godtnyttår#

#nyttår#Bente Anita

  • 189 visninger

Liker

Kommentarer

idaogarnt
idaogarnt,

Jeg også skal la juletreet mitt stå til litt uti neste uke. Gleder meg faktisk til å ta vekk julepynten i år! Grugleder meg til å skal ta ned dette svææære, ekte juletreet alein da kjæresten er på reisejobb! Kan bli litt av et syn!

nouw.com/idaogarnt
BareBentes
BareBentes,

Har gudskjelov plast tre jeg da, lykke til 😉
nouw.com/barebentes