9 mnd post-op Gastric ByPass operasjon.

Fra denne uken, og fra julen 4 år siden.

Fra 4 år siden.

Fra denne uken, og for 3 år siden.

Bildene over er fra i dag.


9 måneder siden min Gastric Bypass operasjon i dag da.

Tenk snart et år!

Angrer ikke en dag!

Og jeg er så vanvittig glad for at jeg bestemte meg for å ta denne operasjonen, det var en lang vei å gå, det skal sies ja.

Men nå er jeg her da, 8 måndter etter…. Tenker på om jeg ikke hadde gjort det! Da hadde jeg sikkert vært 120 kg i dag! Med Søvn apn’e, alt for høyt blodtrykk, kanskje utviklet diabetes osv osv og i tillegg en overvektig, alt for tung kropp!

Det har jeg ikke i dag 😊

Får stadig kommentarer på at jeg har blitt "lita", og "hvor ble det av deg da?", "nå syns det veldig godt at du har krympet masse", "herregud så slank du har blitt".

Og fortsatt da; "nå kan du IKKE gå ned mer...."

JO! Og det skal jeg faktisk, minst 8 kg til , da har jeg nok nådd målet mitt, og der jeg vil være tenker jeg!

Men noen må alltid komme med den siste der....Farian altså, hva folk får seg til å si!

Mesteparten av kommentarene jeg får er veldig hyggelige altså, faktisk kjempe godt å høre, og nesten hver gang så blir jeg litt sånn; Tuller du??? Meg? Er det meg du mener???? Kan jo ikke være meg??? Det berømte "Kjukketrollet" som kikker inn da!

Er aldeles ikke god på å ta i mot komplimenter i forhold til kropp

Kjenner jeg blir veldig glad inni meg, samtidig så blir jeg litt brydd, er jo ikke vant til slike kommentarer i det hele tatt! !

RART!


Det går fortsatt veldig bra, tåler det aller meste, sjelden dumping, og formen er topp!

Har hatt et lite platå sånn vektmessig siden Juni egentlig. Vekta har ikke beveget seg noe, verken opp, eller ned. Holder meg på det samme fortsatt.

Men det rare er, at jeg minker i cm hele tiden, selv om tallene på vekta ikke forandrer seg noe.

Men uansett da, så er vektnedgangen på 32 kg. Og de 32 kiloene de merker jeg godt!

Alt er mye enklere, har ikke pustestopp på natta lenger, snorking eksisterer nesten ikke heller.

Hetetokter og det at jeg så fort blir varm, og svett nesten borte.

Jeg fryser til gjengjeld mye mer enn før, så denne vinteren kan jeg kanskje unne meg litt fint Kari Traa ull undertøy jeg også, alltid syns det har vært så fint. Men har vært alt for varmt, og tett for meg...også alt for lite da i tillegg! (Må innrømme da at det allerede er innkjøpt!)

Og….det er gøy å kunne gå i helt vanlig butikk å handle klær!

Hadde jo ikke noen vinterjakker til denne vinteren, men nå har jeg 3 stk. fine Peak Performance i str L! I ganske tettsittende modell (De er knøttsmå i str) og en lang Didrikson dun parkas som var alt for, alt for dyr!

Nå må jeg ta en shopping pause ut denne vinteren, ellers kommer jeg til å samle på meg alt for mye igjen, og det skal jeg ikke.


Spiser for det meste det samme som familien til middag, mye mindre porsjoner selvsagt.

Har fortsatt ikke plass til mer enn 2,5 dl ca.

Baker en del proteinbrød, det tåler jeg mye bedre enn brød, men det er fortsatt sånn at jeg ikke får i meg nok protein.

Spiser en protein pudding om dagen, da vet jeg uansett at jeg har fått i meg rundt 20g proteiner da, men utrolig lite proteiner i fks. knekkebrød med pålegg....likedan med vanlig middag. Skal liksom opp i minst 60g om dagen da....er sjelden oppe i så mye jeg i alle fall.

Fikk et tips her om dagen om en protein drikk som heter Clear Whey, som inneholder 86% protein på 100 g pulver...det er MYE!

Da kan jeg jo klare å få i meg de proteinene jeg skal da. Leste også at hårtap knyttes opp mot for lite proteiner i kosten, så da så....da skal jeg drikke Clear Whey!

De smaker visst godt også, smaker mere som frukt smoothie, enn milk shake, jeg klarer ikke disse shakene som smaker emmen milkshake nemlig! Liker jo da heller ikke milk shake.... Men disse skal være knall gode har jeg hørt, jeg har kjøpt smaken Tropical summer, og Rasberry rush, er underveis i posten nå!

Link: https://www.bodylab.no/shop/en-ny-generasjon-av-proteinshakes-3399c1.html

(Altså ikke sponset!!!)

For jada, jeg har mistet en del hår underveis, mistet en del før operasjonen også, men nå har det vært mye mer, begynte ca da jeg hadde vært operert i 6 mnd. men nå får vi se da, om det er proteiner som skal til, hjelper i alle fall ikke med forskjellige sjampoer, og D vitaminer, eller andre slags behandlinger.

Det skjer liksom innen fra. Jeg spiste så mye øl gjær tabletter, (og de skal jo virke mot hår tap sies det) at jeg holdt på å utvikle urinsyregikt! Det kom av overforbruk, enda jeg spiste det som var anbefalt jeg altså.....fikk beskjed av min lege om at det var IKKE anbefalt! Så da sluttet jeg med det.

Skal gi tilbake melding om det funker :)

Selv om vekta nå står stille, så bekymrer jeg meg ikke så mye over det altså, vet jo at den vil bevege seg nedover etter hvert.

Og når jeg ser på bilder fra før i tiden, så ser jeg jo forskjell!

Og det er stooor forskjell på å ha 38 i bukse, kontra 48! Det er digg å kunne passe en str. M liksom, kan ikke egentlig huske at jeg noen gang har passet de størrelsene ever, måtte ha vært fort forbigående, en eller annen gang i tenårene da....

Ser faktisk ut til at huden henger sånn någen lunde med også, puppene har krympet greit sammen, ikke mye henge pupper i alle fall :) litt "rynker" på magen, og grevinne armer har jeg nok fått, men vet du....det skal jeg fint greie å leve med, og de kan jo fort gå sammen etter en stund.

Uansett, jeg smører , og smører, og det hjelper nok det! I tillegg er jeg velsignet med gode "Hud gener" tydeligvis! Evig takknemlig for det nå ja.

Så vil bare fortsettelsen vise hvor jeg ender sånn vektmessig til slutt da.


#barebentes#benteembre#slankeoperasjon#gbpoperasjon#gbpupdate#slankeoperasjon#

#slankeoperert#gastricsleeve#livetergodt#influencer#norskenouwinfluensere#

#norsknouwblogger#influenser#Bente Anita

  • 0 visninger

Liker

Kommentarer