30 år- på godt & vondt!

Satt og så på Tv nå nettopp, og da forteller de at det er 30 år siden i dag at Kong Olav døde, den tiden har gått skummelt fort.

Husker akkurat hvor jeg var da det kom på nyhetene.

Vi bodde den gangen i Sverige, et lite sted som het Glanshammar, og på en gård som het Ekeberg Gods. Jeg var 26 år og tobarns mamma. Jeg var på stuen, satt å leste en bok, da det kom på nyhetene, husker jeg gråt, masse.

Mye har skjedd på de årene siden da. Vi flyttet tilbake til Norge, barna ble større, og familien gikk ad dundas, det var kort versjonen.

Men det var nå bare slik da.

Hva om jeg hadde vist den gangen for 30 år siden hvordan livet skulle utvikle seg, hadde jeg gjort noe annerledes? Nei tror ikke det, jeg hadde fortsatt ville ha barna mine, og fortsatt ville hatt de gode opplevelsene vi hadde som familie.

Vi reiste til utlandet hver eneste sommer, vi kjørte ned til Italia, og Spania flere ganger, herlige ferier med sol, og varme med mine herlige barn. Vi var på ferier innenlands hos familie, og reiste utenlands med familie, mange morsomme turer å se tilbake på. Vi var en familie, og var glade i hverandre. Vi hadde det godt som familie mens det varte, men det tok slutt da.

Jeg har blitt skilt i løpet av disse årene, jeg har giftet meg på nytt igjen også, jeg har blitt bestemor, det gir masse gleder, og kjærlighet. Jeg har mistet en far, og to sviger fedre. Det har blitt noen nye familie konstellasjoner, som det ofte også blir i nyere tid. Vi har samhold i familien, og vi vet å sette pris på hverandre.

Jeg har fylt på livet mitt med nye opplevelser som tilhører oss, nye fantastiske ferier, nye opplevelser, nye sorger, nye gleder, også noen tap, men som familie er vi bra, vi er sterke.

Noen tap har det vært, men det er gledene som teller tenker jeg, jeg er velsignet heldig, jeg har barn, jeg har kjærlighet, jeg har en mann jeg elsker, og som elsker meg, jeg har barnebarn, og fått enda et barn i hus igjen.

Så livet er ikke så verst egentlig, selv om det tar noen svinger, hit, og dit som jeg egentlig ikke ville være med på, jeg overlevde det verste, selv om jeg ikke trodde det, og det kom jammen noe bedre, og positivt rekende min vei også

Og vi fikk et nytt Kongepar i Norge også.

Så det meste ordner seg liksom til det beste.


#kongolav#barebentes#norsknouwbloggere#livetskjer#livet#kjærlighet#

#samlivsbrudd#influenser#personligblogger#fff#følgmeg#Bente Anita

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Husker kjempegodt den kvelden vår Kong Olav døde. Husker jeg så på kveldsnytt den kvelden, og alt ble så rart. Så kommer programlederen inn og forteller at han var død <3 😟 Følte det var som en bestefar som hadde gått bort. På den tiden studerte jeg, og studiene ble avlyst pga landesorg. Det var som om Norge gikk på tomgang. Husker jeg på begravelsen til Kong Olav også. Så husker jeg da Kong Harald og Dronning Sonja ble signet i Nidarosdomen. Var i sentrum den dagen, og det var mye folk samlet der. De viste signingen på storskjerm på Torvet. Det var en magisk opplevelse 😊 Ønsker deg en kjempefin søndag <3 😊 Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
VeraLynn
VeraLynn,

Det var ufattelig trist, og jeg husker også at jeg gråt. Jeg satt i senga og så på TV og spratt ut for å fortelle resten av familien hva som hadde skjedd. Sparket borti tv bordet og knakk den ene tåa mi tvers av, plutselig fikk jeg enda mer og gråte over.....

nouw.com/veralynn